Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime podobnego do Mirai Nikki lub coś fajnego

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,tak jak w temacie poszukuję fajnego anime podobnego do Mirai Nikki jak nic nie bd to coś z FAJNĄ i ciekawą fabułą MOŻE być komedia o romans ALE wtedy podobna "tematyka" do high schola dxd.

Opublikowano

@nevil112

Coś w klimacie Mirai Nikki - psychologiczne ?

Selector Infected/Spread Wixoss - niby karcianka, ale mi się podobało. 

Higurashi 

Madocka Magica

Shiki

Shinsekai yori 

Komedia, HDxD

Trinity Seven na 1 miejscu.

Shinmai Maou no Testament

Dakara Boku wa H ga Dekinai.

Może To love ru ?

gfgdf

Opublikowano

Motyw gry o życie jest w Death Parade i Btoom!, choć to drugie mocno przeciętne, to Pamiętnik wcale lepszy nie jest i dlatego polecam bez żadnych wyrzutów sumienia. :P

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

@Ariness

Trinity Seven na 1 miejscu.

Shinmai Maou no Testament

Dakara Boku wa H ga Dekinai.

Może To love ru ?

=OGLĄDANE

@inwidualistA

DP I BT oglądane ;/

Może więcej komedii teraz ? 

Opublikowano

D-frag+Ova

Madan no Ou to Vanadis

Baka to test

Kami nomi ze shiru sekai

Kore wa zombie desu ka

Ben-to

Coś może?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Gra o życie jeszcze jest w:     

Deadman Wonderland (wstęp do mangi)

Shingeki no Kyojin (God Eater jest podobne do tego)

Inne komedie:

Angel Beats - Dobra komedia, romans, dramat, szkolne, fantasy

Sora no Otoshimono (2 sezony) - harem, ecchi, szkolne, anioły. Odmóżdżacz 

Shimoneta - obecny sezon. Ecchi, szkolne. Odmóżdżacz

Golden Time - Takie sobie. Idzie się nawet wzruszyć i pośmiać. Jest wiele śmiesznych momentów

Ichiban Ushiro no Daimaou - Władca demonów, ecchi, szkolne, komedia, fantasy

Hataraku Maou-sama - szkolne, fantasy, komedia. Władca demonów, magowie i rycerz przenoszą się do innego świata (takiego, w którym my teraz żyjemy. Chodzą do pracy itp.)

Tak jak wcześniej inni już napisali: Death Parade, ­BTOOOM!, Selector WIXOSS. Dobre produkcje, w miarę fajnie się je oglądało. Polecam ;)

Opublikowano

Dobry masz gust, mirai nikki to jedna z moich trzech dziesiątek. Generalnie moja przygoda z anime wygladala tak, ze ogladalem tasiemce, a potem death note, mirai nikki i steins;gate. Wtedy pamietam jak nie chcialem ogladac anime bez walk i z mniejsza iloscia odcinkow niz 100.. Teraz tasiemcami gardze. No i sobie obejrzalem death note mirai nikki i steins;gate, są to nadal jedyne anime na mojej liscie, ktorym dalem 10/10, kurewsko mocno mnie wciagnely i wymusily emocje, polecam, są w miare podobne do siebie. Szkoda, ze juz nie znajde anime, ktore tak wpłynie na moje życie i pozwoli mi wręcz siedzieć razem z bohaterami w świecie przestawionym i przeżywać emocje związane wlasnie z wydarzeniami.

Opublikowano

@shanya3 

tez tak mam ;/ ALE może , może coś właśnie tak zajefajnego powstaje jak np te anime co masz teraz za avatar [nie pamiętam nazwy] nie pamiętak jak sie pisze ale mówi się na nie chyba lulusziu la brytania czy coś takiego ;/ dziś  nie zobaczę ich lecz jutro pewnie tak ! ;)

Opublikowano

@shanya3 

tez tak mam ;/ ALE może , może coś właśnie tak zajefajnego powstaje jak np te anime co masz teraz za avatar [nie pamiętam nazwy] nie pamiętak jak sie pisze ale mówi się na nie chyba lulusziu la brytania czy coś takiego ;/ dziś  nie zobaczę ich lecz jutro pewnie tak ! ;)

to jest code geass, rowniez bardzo polecam, świetne anime, nawet podobne do death note, wedlug niektorych lepsze

6108514433687761429644.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...