Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję plugin na rejestracją bez szyfrowania

CyberBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję takiego pluginu jak np. AuthMe, który umożliwia rejestrację na serwerze. Z racji takiej, że hasła są zaszyfrowane, to nie mogę dodać rejestracji przez stronę www ani logowania do tejże strony, a akurat robię taki serwer, że chcę dodać tam możliwość logowania na stronie www przy użyciu tych samych danych. Niestety AuthMe szyfruje hasła i nie mogę nawet dodać rejestracji. Zna ktoś może taki plugin? Oczywiście żeby dało się podpiąć do mysql.

Opublikowano

tak jakby kazdy dobry plugin do logowania szyfruje hasla zeby zaden gimbo sebix nie podjebal konta...

samo zrobienie logowania na stronie z authme nie jest zadnym problemem ale jak nie umiesz zrobic nawet tego to powodzenia w prowadzeniu chujowego serwera zycze 

@antygowno

xauth ma nawet przyklad logowania na stronie....

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

W authme możesz sobie zmienić na brak kodowania, lub kiedy plugin łączy się z bazą danych skryptem PHP możesz kodować tak samo jak w authme a tam jest chyba (nie jestem pewien bo nie mam konfigu) SHA256 co możesz zmienić np na md5 (które zresztą banalnie można odkodować) a zmienia się chyba w linijce:

passwordHash:

Lecz jak nie potrafisz w PHP kodować haseł to powodzenia...

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...