Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nie polecam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­http://i.imgur.com/8SLsfCH.png

http://i.imgur.com/GnLJPLU.png

Na koncie używany był L# (oryginalny i crackowany) i GoS.

Konto było w diamencie, więc może to po prostu pojedynczy ban za tickety, ale jeżeli nie to chcę was ostrzec bo być może to GoS zawinił.

Nie czytasz Shoutboxa na joduska.me ? Wszyscy piszą o wysypie banów za l#. Sebby napisał że jedynym wyjściem jest kupno nowego konta 30 lvl - krótko mówiąc l# nie jest już taki niewykrywalny, nie ma co inwestować w konto które i tak może zostać szybko zbanowane. Nie ma znaczenia czy l# oryginalny czy crackowany - suby z l# łapią bany z dnia na dzień i bezpowrotnie od lola odchodzą.

Opublikowano

­RIOT pozbywa się skrypterów z diament+.

Już wspominałem niejednokrotnie o ich nowym systemie, te bany nie będą szły tylko za L#, spokojnie.

Jeżeli chcecie używać skryptów bez późniejszych konsekwencji, nie używajcie skryptów wpływających w żadnym stopniu na movment postaci, pozdrawiam.

WARN ZA OFFTOPIC SIKAM XDDD

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wysyp banów?? xD

Przez kilka dni nie słyszeliśmy o żadnych banach, a teraz zbanowali małą falą.. może 5-10 polaków zbanowanych było dzisiaj

Od zawsze tak było, że flagowali konta

Opublikowano

Ja na sowim głównym koncie nie grałem rawie 8 miesięcy przerwa wracam a tu też ban :) także każde konto pewnie prędzej czy później będzie sprawdzą :) Także bez znaczenie ze nagle przestaniesz uzywac bo ja wtedy troche grałem ręcznie na koniec i tak ban wpadł :)

Aha i wtedy uzywałem bola który jest pare razy gorszy od tego trzeba po prostu wyłączyć parę opcji czy na przykałd rzucenie E z pleców cassio odrazu ban bo jest to zwyczajnie nie możliwe ludzie podsyłają filmiki i leca bany i tyle. 

I jaki był kod bana ?

Ok nie widziałem na screnie ban jest za : according to the unofficial list of bannage codes, that one is for third party scripting, ELO boosting or refer a friend abuse/modification.

Opublikowano

Ja dostałem też bana, używałem tylko l# kupionego, ale jestem pewny że to przez reporty więc moja wina 100%, nie było fali bo inne konta na których używałem nie tak obvius sa czyste.

Opublikowano

Nie polecać, bo dostało się bana... :pls: Bezsens. Jak ktoś jedzie full evade i skrypty na wszystko, to wiadomo, że kiedyś bana dostanie.

Dobra ryj zjebie. Temat założyłem na szybko, a pierwsze podejrzenie poszło na GoS'a mam w zapasie jakies 15 kont wiec koło c***a mi lata czy mam bana jak i twoje zdanie.

­

Opublikowano

Dobra ryj zjebie. Temat założyłem na szybko, a pierwsze podejrzenie poszło na GoS'a mam w zapasie jakies 15 kont wiec koło c***a mi lata czy mam bana jak i twoje zdanie.

­

No to olej to, ja wyraziłem swoje zdanie do którego mam prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...