Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza podkładka do zowie fk?

.FeNix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie potrzebuję tego wszystkie komentarze nagradzane ;3

z gory dzieki

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ja od siebie polecam Zowie G-SR, łapa się na niej nie poci, biurka, drewna, szkła a nawet samochodu (testowane) trzyma się doskonale, nic się nie ruszy. Na niebieskiej bardziej widać syf, więc polecam szarą, na zagranicznych stronach na pewno kupisz, nie wiem jak w PL. Produkt od Zowie więc FK1 nie będzie miała żadnych przeciwskazań. Po ok. 3-4 miechach zauważysz zmniejszoną szybkość (prędkość bardziej do Qck), po tym czasie feedback się nie zmienia. Po 6 miechach lekko się strzępią krawędzie, ale w niczym nie przeszkadza, podkładka dalej działa tak samo. FK1

Opublikowano

Biere QcK dzięki

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ja tam wbiłem globala na książce bez żadnej specialnej podkładki xD

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...