Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję animca komedii

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro zbiorczy został zamknięty to rozumiem, że teraz mogę założyć sobie taki temat. Otóż szukam anime, które będzie spełniało następujące wymagania:

- Komedia

- Bez ŻADNYCH dram

- Kobiecy harem

- Ecchi (ale nie koniecznie)

- Główny bohater jest przegrywem życiowym

- Pierwszoplanowe bohaterki nie chcą się z nim chędożyć już po drugim odcinku (najlepiej, żeby przez całą serię nie chciały, bo on jest w końcu nie fajny)

- Bez żadnych na siłę wymuszanych sytuacji (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi)

- Dobrze by było, gdyby to była produkcja z bieżącej dekady (ale nie koniecznie)

I jeszcze szukam drugiego anime, które jest podobne do GTO (stara kreska i ogólnie klimat).

Opublikowano

Generalnie szukasz takiej zwyklej szkolnej haremówki, coz, nie mnie oceniać twój gust. 

Pasuje do wymagań:

Highschool dxd, ichiban ushiro no daimou.

Opublikowano

Pasuje do wymagań:

Highschool dxd,

- Bez ŻADNYCH dram

- Pierwszoplanowe bohaterki nie chcą się z nim chędożyć już po drugim odcinku (najlepiej, żeby przez całą serię nie chciały, bo on jest w końcu nie fajny)

- Bez żadnych na siłę wymuszanych sytuacji (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi)

Nie, nie pasuje do wymagań.

Opublikowano

- Bez ŻADNYCH dram

Nie, nie pasuje do wymagań.

Ciezko znaleźć harem, ecchi, komedia, które spełnia Twoje wymagania, uwazam nawet, że to bynajmniej nie jest możliwe biorąc pod uwage jakie japończycy robią chińskie bajki

Opublikowano

Ciezko znaleźć harem, ecchi, komedia, które spełnia Twoje wymagania, uwazam nawet, że to bynajmniej nie jest możliwe biorąc pod uwage jakie japończycy robią chińskie bajki

Skoro nie znasz żadnego takiego anime to przecież nikt nie każe Ci odpowiadać w tym temacie.

No, ale dzięki za próbę.

Opublikowano

Skoro zbiorczy został zamknięty to rozumiem, że teraz mogę założyć sobie taki temat. Otóż szukam anime, które będzie spełniało następujące wymagania:

- Komedia

- Bez ŻADNYCH dram

- Kobiecy harem

- Ecchi (ale nie koniecznie)

- Główny bohater jest przegrywem życiowym

- Dobrze by było, gdyby to była produkcja z bieżącej dekady (ale nie koniecznie)

I jeszcze szukam drugiego anime, które jest podobne do GTO (stara kreska i ogólnie klimat).

Nisekoi pasuje jak c**j!

@Shanya3

Nie wiedziałem o c**j chodzi z "wymuszanymi sytuacjami", więc ten podpunkt olałem. ;)

Opublikowano

Z bieżącej dekady najbardziej pasują Hyakka Samurai Girls i myślę.. Negima, Sainkoku Monogatari, nie wiem, Amagami SS? Problem polega na tym że niemożliwym jest znalezienie wszystkich twoich kresek-wymogów w jednym anime. Już samo unikanie bohatera przez jego własny harem graniczy z cudem. Ogólnie Japonia ma to do siebie że jak harem to lgną, a jak nie chcesz żeby lgnęły to albo musi być to jakaś shoujo manga których jest multum i ciężko cokolwiek takiego znaleźć albo po prostu coś z poza anime. Jak dla mnie Twoja prośba to nic innego jak tylko lista rzeczy jakie do tej pory najbardziej przypadły Ci do gustu z mniejszej bądź większej liczby anime.

No chyba, że to ironia.

Co do GTO może Golden Boy, Salaryman Kintarou, Kyou kara Ore wa!!. Najbardziej trafne myślę, każde w starym klimacie z śmiesznymi lub mniej śmiesznymi scenkami, na swój sposób ciekawymi bohaterami

Opublikowano

Nisekoi pasuje idealnie, nie ma wymuszonych scen, seria przyjemna, tylko niektóre postacie czasem denerwują.

To Love-RU ciężkie ecchi, zwłaszcza w tym sezonie, komedia, romans, harem.

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. pasuje jak...

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Z bieżącej dekady najbardziej pasują Hyakka Samurai Girls i myślę.. Negima, Sainkoku Monogatari, nie wiem, Amagami SS? Problem polega na tym że niemożliwym jest znalezienie wszystkich twoich kresek-wymogów w jednym anime. Już samo unikanie bohatera przez jego własny harem graniczy z cudem. Ogólnie Japonia ma to do siebie że jak harem to lgną, a jak nie chcesz żeby lgnęły to albo musi być to jakaś shoujo manga których jest multum i ciężko cokolwiek takiego znaleźć albo po prostu coś z poza anime. Jak dla mnie Twoja prośba to nic innego jak tylko lista rzeczy jakie do tej pory najbardziej przypadły Ci do gustu z mniejszej bądź większej liczby anime.

No chyba, że to ironia.

Co do GTO może Golden Boy, Salaryman Kintarou, Kyou kara Ore wa!!. Najbardziej trafne myślę, każde w starym klimacie z śmiesznymi lub mniej śmiesznymi scenkami, na swój sposób ciekawymi bohaterami

Dokladnie, japonczycy robią pod tym wzgledem takie same anime, tzn. na pewno nie robią takich, ktore spelniaja wszystkie wymagania autora.. Tez mnie to w*****a, ale na szczęście raz na jakis czas wychodzi seria oryginalna, ktora prezentuje sie jakby w ogole nie byla japonska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...