Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od jakiegoś czasu mam problem z komputerem.Zaczęło się od głośnych dzwięków wydawanych przez komputer które po klepnięcie w obudowę z góry na chwilę ustępowały ale powracały.Zostawienie na noc komputera było nie do pomyślenia bo uniemożliwiało zaśnięcie :D Wczoraj podczas gry w cs go nagle mój ekran zrobił się czarny.Komputer cały czas pracował.Musiałem wyłączyć zasilanie i włączyć aby znów działał poprawnie.Problem ten powtarzał się co jakiś 8 minut.Zauważyłem też że ten problem jest w grach , bo gdy siedziałem na twitchu nic takiego się nie działo.A w biosie pisało coś o power.Nie czytałem dokładnie.Co może być tego przyczyną ? Chłodzenie ? Zasilacz ? Czy może karta graficzna ?

Opublikowano

Sprawdzałem temperatury programem speedfan i pokazywał on nawet po 90 stopni na karcie graficznej.Pokazuje też że 1 wiatrak normalnie się obraca a 2 ma tylko 40 obrotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...