Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnego serwera MTA DayZ

Szymon2410

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam fajnego serwera MTA DayZ. Bo jakoś ostatno nie mogę znaleźć a jeden z moich ulubionych serwerów DayZ Został usunięty. Jak by ktoś znał to proszę o podanie. 
EDIT: Najlepiej żeby to był polski serwer(Nie musi być) A i TOP-GTA znam :P 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Ci serwery DayZ Ultimate.

Do wyboru masz 3:

- Lime: Nastawiony głównie na PVP, 3x loot = EASY

- Green: Nastawiony na przetrwanie i PVP, 2x loot = MEDIUM

- Brown: Nastawiony głównie na przetrwanie oraz w mniejszości PVP, 1x loot = HARD

Każdy z nich posiada VoiceChat.

Mapa jest przerobiona idealnie pod DayZ, nie ma dodatkowych baz militarnych, są tylko obozy z namiotami wojskowymi.

Na każdym serwerze masz także maski, czapki, oraz kamizelki (niektóre dają ci dodatkowe sloty do plecaka)

Aby znaleźć któregoś z nich po prostu wpisz w zakładce Internet > Wyszukaj: w zależności co chcesz, np. Green, Brown lub Lime.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Ci serwery DayZ Ultimate.

Do wyboru masz 3:

- Lime: Nastawiony głównie na PVP, 3x loot = EASY

- Green: Nastawiony na przetrwanie i PVP, 2x loot = MEDIUM

- Brown: Nastawiony głównie na przetrwanie oraz w mniejszości PVP, 1x loot = HARD

Każdy z nich posiada VoiceChat.

Mapa jest przerobiona idealnie pod DayZ, nie ma dodatkowych baz militarnych, są tylko obozy z namiotami wojskowymi.

Na każdym serwerze masz także maski, czapki, oraz kamizelki (niektóre dają ci dodatkowe sloty do plecaka)

Aby znaleźć któregoś z nich po prostu wpisz w zakładce Internet > Wyszukaj: w zależności co chcesz, np. Green, Brown lub Lime.

Pozdrawiam.

No fajne fajne lecz mam słabszy komputer i mi trochę laguje mam 10-20 fps :/ Znasz może jeszcze jakieś serwery? 

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

NationZ, chyba najlepszy Polski Serwer MTA DayZ ;)

Nowa mapa, nowe bronie, nowe systemy, oprawa audio-wizualna.

http://www.mpcforum.pl/topic/1485905-dayz-nationz-polandeurope/

Skrypt jest bez błędów które powodowały by lagi, skompresowane tekstury - mniej MB do pobierania, dla osób ze słabszym sprzętem, które chcą pograć na wypasionym serwerze idealny wybór ;)

NationZ fajny serwer. Ale czegoś mu brakuje. 

Opublikowano

Top-GTA Dayz International

Według mnie zdecydowanie NAJLEPSZY. Wszystkie tekstury podmienione, cała mapa zmieniona tak, że ciężko rozpoznać w tym GTA. Wszystko podmienione bardziej pod Armę. Wiele nowych broni (Makarov itp), ciekawe pojazdy i inne. Z graczami nie jest źle, trzyma 50. Moim zdaniem jak na taki serwer powinno być cały czas ponad 100.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NationZ - grałem i nie polecam, jakoś nie czuje tam klimatu, sam poszukuje jakiegoś dogodnego serwera, ale mało takich zostało ;/

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Jeżeli nadal poszukujesz-

1015314075829661099217.png

Polecam gooddayz, niezły serwerek, może nie gra zbyt dużo graczy, ale liczba czasem jest w stanie dojść do 50, to też wcale nie mało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NationZ - grałem i nie polecam, jakoś nie czuje tam klimatu, sam poszukuje jakiegoś dogodnego serwera, ale mało takich zostało ;/

Też grałem na NationZ ale dupy mi nie urwało tak jak tobie. xD 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...