Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 placementów i ranga

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak bede gral np.10 placementów z bronzem duo to czy da mi duzo slabsza dywizje niz bym gral sam wytlumaczy mi to ktos

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Twoje "mmr" będą niższe, ponieważ w przeciwnej drużynie będą głównie ludzie z brązu, a co za tym idzie po placementach dostaniesz dość niską dywizję.

giphy.gif

Opublikowano

Graj lepiej sam :) Bo w tym wypadku byś dostał max silver, a grając samemu goldzik na luzie jak dobrze pójdą ci placementy.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

tutaj sie mylicie :p grałem z kumplem on na bronzie ja unranked i wygraliśmy 9/10 i dostałem golda 3':) wiec to nie zależy od tego. Mialem zawsze 16/3+ jestem smurfem moze to od tych stat aczkolwiek niewiem

Opublikowano

Yhy . A były w tej bajce smoki ? Ja grałem duo z Goldem 2 i po placementach odrazu awans o 2 dywizje, więc ma to duży wpływ z kim grasz .

Opublikowano

tutaj sie mylicie :p grałem z kumplem on na bronzie ja unranked i wygraliśmy 9/10 i dostałem golda 3':) wiec to nie zależy od tego. Mialem zawsze 16/3+ jestem smurfem moze to od tych stat aczkolwiek niewiem

Zależy od dywizji z ostatniego sezonu... od ilości wygranych gier w aktualnym(placementy) + mmr'y na których grałeś+ jeśli grasz duo z niższą "dywizją", wtedy dostaniesz "mniej" niż powinieneś.., jeśli natomiast grasz z wyżej umiejscowionym graczem, dostaniesz wtedy większe korzyści ;], tyle

@polskahaha

Błagam bajkopisarzu.. święty mistrzu, idz gdzie indziej nabijać posty, bo po prostu twoja wiedza jest równa z dnem. + Jesteś takim smurfem z plastiku 10, że biegając po summonerze pali się za tobą (elo hell kappa)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Placementy graj najlepiej solo bo grająć duo będzie liczyć Ci też jego mmr, po 10 wygranych placementach może Cie wrzucić do golda1/plat5 oczywiście jak to jest nowe konto i nie miałeś żadnej dywizji wcześniej.

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Tak jak CSie. ;) Grając z brązami/silverami nie licz na wysoką rangę po placementach. Graj duo z jakimś goldem i wygraj z 8 meczy chociaż, to powinieneś dostać ten gold. :P

Opublikowano

@Zarax czytaj co piszesz w cs liczy sie tez wynik bo jak wygrasz 10 i bedziesz mial w nich lujowe staty to licz na silver

W lolu tylko zwyciestwa polecam grac duo z wyzsza dywizja bo samemu tez nie zawsze sam wygrasz gre

Opublikowano

@Zarax czytaj co piszesz w cs liczy sie tez wynik bo jak wygrasz 10 i bedziesz mial w nich lujowe staty to licz na silver

W lolu tylko zwyciestwa polecam grac duo z wyzsza dywizja bo samemu tez nie zawsze sam wygrasz gre

No fakt.. nie wspomniałem o tym, ale ja powiedziałem tylko o tym, że ranga, z jakimi gramy też ma wpływ na nasz awans. :P

Opublikowano

gralem solo skonczylem 9/10 i dostalem gold III wiec nie ma chyba zadnej roznicy grajac solo czy duo

Za duża sygnatura.

Opublikowano

gralem solo skonczylem 9/10 i dostalem gold III wiec nie ma chyba zadnej roznicy grajac solo czy duo

Właśnie jest, bo jakbyś grał np. duo z silverem 4, to byś nie dostał się tak wysoko po placementach... xD

Opublikowano

Tak wyjdziesz na tym niż grając solo ponieważ twój sojusznik obniży ci mmr co skutkuje mniejszą dywizją dla ciebie :)+grając duo jest 99% na enemy duo, więc...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gdybyś miał nawet 8/2 w placementach na nowym koncie to możesz dostać silver.
Ja grając na nowym koncie mając 6/4 dostałem G2, także. to wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Zależy również od tego co miałeś w poprzednim sezonie , no chyba , że nie grałeś wtedy to przepraszam :)

A tak to Golda lajtowo Ci może dać . Również wracam po dłuższej przerwie do rankedów ;) , może się uda wbić coś wiecej niż platynke heh ;)

Pozdrawiam serdecznie ;) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...