Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem w CS GO

nonamenoname

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem jak naprawić ten problem ale mój ping wariuje podczas gry CS GO przez chwilę jest normalny ale zaraz po tym gdy rozgrywka się zacznie naprawdę skaczę nawet do 1500 ms (sprawdzałem komendą net graph 1). Problem występuję tylko i wyłącznie w CS'ie w grach pokroju BF4 grając na serwerach 64 osobowym problemu nie ma, takim GW2 również. Upload szału nie robi ale starcza na inne gry, sprawdzałem również czy mi nie skaczę ping za pomocą WinMTR ale on niczego mi nie wskazał. Problem mam od kilku dni a w tym czasie nic nie instalowałem na komputerze więc jakiś syf można zdyskwalifikować. Za wszelką pomoc dziękuje.

4643378082.png

PS.Metody z forum lekko zniwelowały ten problem i skakanie pingu zdarza się rzadko ale jednak problem nie został usunięty.

Opublikowano

Problem mam od kilku dni a w tym czasie nic nie instalowałem na komputerze więc jakiś syf można zdyskwalifikować.

Nie musisz nic instalować, aby komputer został zainfekowany. Przeskanuj go Malwarebytes Anti-Malware, później przeczyść Ccleaner'em.

Opublikowano

Sprawdzę wieczorem gdy będę w domu i dam znać.

Ping zmniejszył się do 70 ale wciąż okazjonalnie skacze do 1500ms a nawet czasem i więcej. Włączyłem nawet BF'a aby sprawdzić czy problem tam nie występuje i tam działało wszystko normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...