Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwolnijmy kolejny zbiorczy. AMV zasługują na oddzielne tematy

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc śladem nowet kida:

Uwaga!

Od dzisiaj każdy użytkownik, zamiast pisania w tym temacie, będzie mógł otworzyć swój własny, by uzyskać więcej odpowiedzi i móc lepiej spersonalizować wymagania. Miłej zabawy!

Chciałbym się dowiedzieć, czy użytkownicy poparliby ten pomysł, zamknąć AMV jako zbiorczy temat. Byłaby to kolejna okazja do... dyskutowania o tym, co lubimy, co nam podobało się w nim, czy też umieścić kryptoreklamę naszego ulubionego zespołu, który można usłyszeć w klipie. To tak pokrótce. Ktoś ma pomysł, uwagę, piszcie. Niech AMV będą wolne. Pokażmy, że możemy coś zdziałać.

Cytując Komorowskiego:

Wolność to szacunek dla inaczej myślących, dla innych, to przekonanie, że świat musi być zróżnicowany

Dla ludzi, którzy myślą, że to żart:

trollface-problem.jpg

Opublikowano

­Zamknięcie zbiorczego tematu z anime, mangami to może akurat nie był najlepszy pomysł, ale tak jak napisał @Ariness zawsze można go otworzyć itp. Teraz w tym co ty napisałeś, nie widzę żadnego sensu xD

Opublikowano

Like he said:

­Zamknięcie zbiorczego tematu z anime, mangami to może akurat nie był najlepszy pomysł, ale tak jak napisał @Ariness zawsze można go otworzyć itp. Teraz w tym co ty napisałeś, nie widzę żadnego sensu xD

Zdaję sobie z tego sprawę, że to może być nie trafiony wybór. Przede wszystkim dlatego, że będzie zwykły spam z [szukam]. Jeśli to nie wypali, Ariness zawsze może otworzyć stare tematy. Cytując:

Znaczy to, że mogą jeszcze wrócić, a sam pomysł jest tylko na próbę i zatwietdzony przez osoby, które mają dużo większe doświadczenie w zarządzaniu forum niż wy czy ha,

Także nie wpadajmy jednocześnie w paranoje.

gfgdf

Opublikowano

Jedyne, co można by z tym tematem zrobić, to nakazać wstawiania czystych linków, bo tak, jak napisał ten pan o długim i strasznie skomplikowanym nicku, jak ktoś nie ma i7, to to strasznie tnie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jedyne, co można by z tym tematem zrobić, to nakazać wstawiania czystych linków, bo tak, jak napisał ten pan o długim i strasznie skomplikowanym nicku, jak ktoś nie ma i7, to to strasznie tnie.

Nie mam i7, a strona mi się ładuje szybko. Tu chodzi o prędkość internetu, a nie o częstotliwość zegara procesora albo liczby rdzeni/wątków.

Jestem na nie, temat niech zostanie tak jak jest w tym momencie, z [media]. Jedyne co wypadałoby zmienić to otworzyć i podpiąć z powrotem tematy o poszukiwaniach anime/mangi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie mam i7, a strona mi się ładuje szybko. Tu chodzi o prędkość internetu, a nie o częstotliwość zegara procesora albo liczby rdzeni/wątków.

Jestem na nie, temat niech zostanie tak jak jest w tym momencie, z [media]. Jedyne co wypadałoby zmienić to otworzyć i podpiąć z powrotem tematy o poszukiwaniach anime/mangi.

Zgadzam się, by zostawić temat AMV w spokoju i niech żyje własnym życiem. Również nie mam i7, a strona ładuje się szybko.

gfgdf

Opublikowano

Raczej już nie powrócimy do starych zasad, zawsze twierdziłem, że tematy zbiorowe zamykają wszelką dyskusję, dlatego będziemy starać się od nich odbiegać.

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba usunac dzial anime, wystarczy robic tematy w pogaduszkach i starczy.

To!

Bo żeby jakieś forum istniało to najpierw muszą się zebrać specjaliści, a ten dział takowych nie posiada. Kiedyś było wszystko dobrze bo znajdowało się w pogaduszkach. Później jakieś anime, sport, muzyka, moda (?). Wpada typowy kowalski i się zastanawia w którym założyć temat o modnym japońskim muzyko-sporcie.

Opublikowano

Powinni ci zdjąć kida za pierdolenie, mam i5, a mi nie laguje.

@top

jak będe kiedyś moderatorem anime to usunę tematy w stylu amv, czy jaki tytuł chcialbys zrewatchować, są zbyt spamerskie, za malo treściwe. Forum to mają być k***a dyskusje, a nie jakieś nabijanie postów.

Opublikowano

@top

jak będe kiedyś moderatorem anime to usunę tematy w stylu amv, czy jaki tytuł chcialbys zrewatchować, są zbyt spamerskie, za malo treściwe. Forum to mają być k***a dyskusje, a nie jakieś nabijanie postów.

AMV to temat zbiorczy, wrzucasz coś co ci się podoba i tyle, jeśli komuś się spodoba co dałeś - da like. Zamkną ten temat i co ? Założysz specjalnie temat na jedno, góra 5 AMV, OST itd, by z 4 osoby napisały "Fajne" ? Nie sądzisz chyba, że będzie na 20 stron dyskusja na ten temat ? Nawet jeśli już w jednym temacie będziesz umieszczał wiele OSTów, nie zaliczy się to do nabijania postów ? :)

gfgdf

Opublikowano

AMV to temat zbiorczy, wrzucasz coś co ci się podoba i tyle, jeśli komuś się spodoba co dałeś - da like. Zamkną ten temat i co ? Założysz specjalnie temat na jedno, góra 5 AMV, OST itd, by z 4 osoby napisały "Fajne" ? Nie sądzisz chyba, że będzie na 20 stron dyskusja na ten temat ? Nawet jeśli już w jednym temacie będziesz umieszczał wiele OSTów, nie zaliczy się to do nabijania postów ? :)

dlatego wyjebalbym definitywnie wszystkie amv. Na fejsbuczku sobie piszcie kolegom, ze wam jakies amv sie spodobalo, forum to nie jest miejsce do takichy pierdół, to zabija wszelką dyskusje.. Walą sobie linkiem i zadowoleni, ze nabili posta... 

Opublikowano

@top

Zacznijmy od tego... To, że zostanie powierzona Tobie jakakolwiek ranga funkcyjna jest tak samo prawdopodobne jak to, że @arko zostanie administratorem i przestanie być trollem = zerowa. ;) 

@Ariness ale weś nie bondź jósz tak powaszny panie modelatoże xD

Opublikowano

dlatego wyjebalbym definitywnie wszystkie amv. Na fejsbuczku sobie piszcie kolegom, ze wam jakies amv sie spodobalo, forum to nie jest miejsce do takichy pierdół, to zabija wszelką dyskusje.. Walą sobie linkiem i zadowoleni, ze nabili posta... 

K***A GDYYBM MIAL KOLEGUW TO BYM WYSYŁAŁ LINKI DO FAJNYCH AMV NA FEJBUCZKU, ALE ICH NIE MAM,  DLATEGO PISZE TUTAJ NA FORUM W TEMACIE ZBIORCZYM MOŻE KOMUŚ TEŻ SIĘ SPODOBA I DA LAJKA.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Wszystko, co miało zostać powiedziane, powiedziane zostało, a dział Anime nie służy do proponowania zmian. Mimo to nie zamknąłem tematu, byście mogli jeszcze podyskutować, ale z tego, co widzę, nie umiecie zachować kultury, a sam wątek jest wylęgarnią spamu, toteż nie zawaham się go zablokować, jeśli się nie uspokoicie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Stało się wylęgarnią spamu dzięki Twojej decyzji o zamknięciu tematów zbiorowych. Więc może zamiast od rewolucji październikowej i wielkich przewrotów zacznij od rzeczy prostych? Usuń tego "człowieka", czyli Shanya3 aka Kanashi aka 10 innych nicków z tego działu, który psuje ludziom krew od na prawdę długiego czasu, a osobiście obiecuję, że pomogę ci w rozwoju tego działu jak tylko będzie można, a jeżeli nie chcesz pomocy to mogę zapewnić brak podważania Twoich decyzji.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Stało się wylęgarnią spamu dzięki Twojej decyzji o zamknięciu tematów zbiorowych. Więc może zamiast od rewolucji październikowej i wielkich przewrotów zacznij od rzeczy prostych? Usuń tego "człowieka", czyli Shanya3 aka Kanashi aka 10 innych nicków z tego działu, który psuje ludziom krew od na prawdę długiego czasu, a osobiście obiecuję, że pomogę ci w rozwoju tego działu jak tylko będzie można, a jeżeli nie chcesz pomocy to mogę zapewnić brak podważania Twoich decyzji.

Nie da się nikogo tak po prostu usunąć. Musi zrobić coś, za co grozi perm albo zebrać 100%. Sam chętnie bym go banował za samo istnienie, ale tak się nie da. 

A zmiana jest na plus. Mimo że minęło zaledwo kilka dni, już widać, że w osobnych tematach użytkownicy nie tylko dodają o wiele więcej propozycji, ale także dyskutują między sobą o trafności tych poleceń. Zobaczymy co dalej.

W każdym razie robi się syf, więc zgodnie z obietnicą zamykam.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...