Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana Administracja

Myszop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, nie ten dział, więc jeśli mógłbym też prosić to o przeniesienie... Ponieważ nie mam kiedy spamować sensownych postów na forum, aby spełniać wymagania do pisania tematów w dziale "Współpraca przy serwerze..

Mianowicie. Poszukuję ludzi do Administracji serwera, który na tą chwilę jeszcze buduję. Jak na początek, będzie to Freebuild - który wraz z przybywaniem graczy otworzy drugi serwer Survival, SkyBlock, Creative i wiele wiele innych trybów.

Wymagania:

1. Zalecane lecz nie wymagane 18+, gdyż nie pogardzę posiadaniem dorosłej Administracji.

2. Po mutacji głosu lub od urodzenia urodziwy głos - Ponieważ w przypadku pojawienia się TS'a serwerowego nie chcę, aby gracze narzekali, że mamy 10 letniego moderatora/administratora. Owe wymaganie Dziewczyn NIE DOTYCZY

3. Kreatywność w budowaniu, znajomość WorldEdit, WorldGuard i Essentials.

4.  Ogarnięcie psychiczne, stosowanie się do zasad poprawnej ortografii. Ponieważ nie chce ułomów piszących  "SiEmA cO TAM umUwimy śe Na Rantdke" oraz osób bez dobrych umiejętności ortograficznych (choć co do tego jeszcze się dogadamy), ale koniecznie olej w głowie.

Co oferuję w zamian:

Rangi począwszy od Budowniczego do czasu otwarcia serwera. Po otwarciu każdy zaczyna od Moderatora z czasem awansując na Administratora (w przyszłości aż po Administratora globalnego, a w drodze wyjątków Właściciela jednego z kolejnych serwerów)

Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt GG: 47635722

Składka serwerowa? Nie jest wymagana. Jeśli ktoś by chciał się dołożyć materialnie do rozwijania serwera to już wedle własnej woli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...