Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rady dla początkującego duelisty.

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, parę dni temu zacząłem sobie grać w POE. Gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie i jest to według mnie najlepsze darmowe Hack / Slash w jakie grałem.

Przejdźmy do rzeczy, więc zrobiłem sobie duelistę, moje drzewko umiejętności aktualnie wygląda tak:

63297358353723183792.png

I tutaj pada pytanie: Jak dalej rozwijać? Dodam, że nie chce być jakiś bruiserem czy tankiem, skupiam się tylko i wyłącznie na dwóch mieczach i jak największych obrażeniach + attack speed.

Tak wygląda zbiór moich umiejętności z gemów [Których nie ogarniam nawet w 10%, ale o tym zaraz] + bonusy ataku, którego ciągle używam:

55935045077103842953.png

Powie mi ktoś też, jak pozbyć się tych itemów na prawo?

48229526435844435187.png

Zupełnie nic nie mogę z nimi zrobić, ni to sprzedać, ni to dać do skrzynki a tylko miejsce zajmują :/

Oraz wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tymi gemami? Jakie najlepiej wybierać, jakie wkładać w sockety a które omijać?

Dobrze by było, gdybym dowiedział się o jakiś pro tipach, które pomogą mi w grze. :)

Za odpowiedzi z góry dziękuję

Greetings,

Kacu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Tluczek9902

Jak masz z czymś problem to pisz na gg - 6967031 - jak bd miał czas to wyjaśnię wszystko co Cię krępuje:p

(Odpowiedź na zadane wyżej pytania już pewnie uzyskałeś w tym czasie)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Tluczek9902

Jak masz z czymś problem to pisz na gg - 6967031 - jak bd miał czas to wyjaśnię wszystko co Cię krępuje:p

(Odpowiedź na zadane wyżej pytania już pewnie uzyskałeś w tym czasie)

mógłbyś może update zdjęć zrobić ?

frWhR.png

Opublikowano

@Seijuro31x

Kogo masz na myśli cytując mnie, kiedy to w temacie nie wstawiałem żadnych zdjęć?;p

Chodzi o moje zdjęcia. W POE już nie gram więc #closerequest

Możliwe, że kiedyś wrócę do tej gry. Na razie jest za dużo ogarniania i za mało czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...