Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pewnej gry

LuisexRRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, poraz kolejny pewnie pisze posta w nieodpowiednim dziale ale eeh jak zwykle nie wiem gdzie go wcisnąć zbytnio ( nie chce tez wyjsc na debila) ale poszukuje pewnej gry, w zasadzie to dwóch

pierwsza to taka, w której pływasz statkiem z okresu prochu , zagli, armat i piratow z karaibow, mozesz przeprowadzac abordaze, ulepszac statek strzelac sie z innymi i tym podobne, czy zna ktos taka gre?

drugie to kilka lat temu gralem w gre , w ktorej mozna bylo atakowac inne zamki (strategia ) i mozna bylo stac na czele armii ale tez zmieniac kamere na danego żołnierza i walczyc w kamerze 3D wręcz, zna ktoś tą gre?

przepraszam za zły folder, prosze o przeżucenie w odpowiedni dział

za dobre tytuły daje + ;)

Opublikowano

a coś więcej o uncharted? gra ma polegac głownie na pływaniu statkiem i robieniem nim rzeźni na morzu, abordaże, armaty i te bajerki :D to drugie to mam nazwe na końcu języka ale nie moge wydusić

Opublikowano

a coś więcej o uncharted? gra ma polegac głownie na pływaniu statkiem i robieniem nim rzeźni na morzu, abordaże, armaty i te bajerki :D to drugie to mam nazwe na końcu języka ale nie moge wydusić

Zasadnicze pytanie, czy ta piracka gra była multiplayer czy sp?

Opublikowano

i tak i tak, w SP byla rozbudowana strasznie , mozna bylo zmieniac rodzaj armat ich wielkosc, ilosc, kupowac zagle lepszego rodzaju, ulepszac statek pod wzgledem pkt życia, prędkości, załoge ulepszać, wiem też że można było atakować forty i podbijać kolonie i opcja multi też istniała ;)

Opublikowano

pierwsza to taka, w której pływasz statkiem z okresu prochu , zagli, armat i piratow z karaibow, mozesz przeprowadzac abordaze, ulepszac statek strzelac sie z innymi i tym podobne, czy zna ktos taka gre?

Może Sid Meier's Pirates?

Opublikowano

to nie to , calkeim inna gra. Z tego co udało mi się ustalić , gra nazywała sie "Sea Dogs" dosyć uproszczona i " Piraci z Karaibów" dosyć dziwna gra, wydawictwa ubisoft ale grafika była całkiem, abordaże i przywłaszczanie statków.

Chodzi mi o bardziej rozbudowaną opcje z tych dwóch które wymieniłem, 2010-2013/14 rok wydania

za każdą pomoc daje +

@ edit

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2130- wyżej wymienieni piraci

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=865- okazuje sie kontynuacją Sid Meter's pirates ( gra o którą po części mi chodziło) Sea Dogs II

Opublikowano

Moźe odpowie Ci bardzo rozbudowana i popularna, ale przegladarkowa gra Seafight firmy BigPoint, ktora słynie m. in. z farmeramy, darkorbit.

Gra jest sieciowa, wymaga zrobienia darmowego konta (Na zakup płatnych dodatków musisz zdecydować sie sam)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...