Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydawać pz w lolu zaczynając gre

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ja wydawałem cały czas na bohaterów, ale gdzieś w okolicach 25 poziomu znajomi zaczęli mnie przekonywać, że warto inwestować w runy, więc zaoszczędź sobie przed wbiciem 30 poziomu ;)

Opublikowano

Ja kupilem runy ad i ap narazie z 2 kregu kosztowało to mniej wiecej 3k wiec to warto zrobic i malo sie różnią

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Od 20 lvla zacznij kupowac runy, tak zeby do 30 miec gotowe ap i ad.

Na poczatek polecam kupowac championy, najlepiej jak najtansze.

Sprawdzaj sobie wszystkie postacie z rotacji, jesli ci sie jakas spodoba to ją kup.

Opublikowano

Zawsze na początku kupuje się championów, aby mieć czym grać, a nie tylko rotacja, dopiero potem runy zaczynają coś znaczyć, bo do 20/25 poziomu są useless.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dysponuj IP tak, żeby na 20 poziomie mieć ~20 tys. na oba rodzaje run.

Pasjonat
Opublikowano

Ja polecam kupic:

Jinx, vayne, kaliste, xeratha, cassio, blitzna,riven, dariusa i morgane.

Potem ze 4 strony run poskladac.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Ja nie polecam Ci kupowania champow. Lepiej kup sobie 1-3 którymi lubisz grac lub którymi chciałbyś umieć. Do 30 graj tylko tymi kupionymi wcześniej a pz zbieraj na runy (ewentualnie je kupuj na bieżąco) na strony run( warto poczekać do jakiejś promocji gdzie będziesz miał 2 strony w cenie jednej) 

Opublikowano

Na początku kup sobie po jednym championie na każdą linię, albo coś do mainowania i zbieraj przede wszystkim na runy, żeby móc je kupić jak najszybciej po 20 lvl'u.

giphy.gif

Opublikowano

Kup 16 postaci w tym kilka takich którymi na 100% będziesz grał i nimi umiesz, resztę hajsu trzymaj na runki bo od 20 lvla masz 3 tier i już je się składa.

Opublikowano

Kup 16 postaci w tym kilka takich którymi na 100% będziesz grał i nimi umiesz, resztę hajsu trzymaj na runki bo od 20 lvla masz 3 tier i już je się składa.

16 postaci xD to chyba będzie kupował od początku gry + miesiąc, dwa po wbiciu 30lvla.

Najmądrzej grać postaciami z rotacji, jeżeli któraś się spodoba to po prostu kupić.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Do 20 lvla, na 2-3 main postacie, następnie na full runki żeby już mieć na 20 lvlu + dokupować co lvl, później dokupić do 16 champów i wjeżdżasz  na rankedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...