Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwuosobowy skład

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glad + Chanter
Sorc + Bard
Chanter + Cler
Chanter + Bard
Bard + Cler
Glad + Sorc
Glad + Ranger
Ranger + Aether
Templar + Ranger
Templar + Sorc

Kombinacji do wspólnej gry jest wiele.

Opublikowano

Całkiem fajnie sprawowałby się duet kleryk + bard. Bard ma duży dps, kleryk zresztą też może mieć.

Oprócz bardzo ważnych atutów barda, jak sleep aoe, stun, silence, blind, root, itd. może także odnawiać klerykowi manę np. przy użyciu skilla aoe na manę.

Natomiast kleryk, rzecz jasna, potrafi szybko wyleczyć siebie i drugiego gracza. A przynajmniej ja zdecydowałabym się na taki skład. ;)

Wszystko zależy od Ciebie, ale kogokolwiek byś nie wybrał, to polecam jedną klasę leczącą, tj. kleryk, kantor, bard.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Najprzyjemniej mi się do tej pory grało w ustawieniu Templar + Cler. Grałem z wieloma ludźmi, różnymi klasami ale jakoś taki setup (ja jako tank i ktoś znajomy jako heal) jako podstawa pod grupę lub ogółem na PvP był dla mnie najlepszy. W czasach gdy jeszcze były arenki co-op 2v2v2 wraz z znajomą mieliśmy koło 95% wygranych, przegrane były głównie w sytuacjach gdy trafiliśmy na lepszy duet Templar+Cler. Byliśmy też w stanie robić parę instancji dzięki czemu łatwo farmiliśmy APki na PvE, chociażby na Eso (o którym słyszałem, że nigdy w życiu duo z Templarem się nie zrobi). Polecam jednak od razu zaznaczam, że bez zrobienia dobrego gearu u obydwu graczy na początku może być ciężko biegać tylko duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...