Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre te słuchawki?

CiachoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ich nie miałem więc nie bierz mojej opinii jako wyrocznię, ale są te słuchawki dość dobre z tego co słyszałem w miarę oddają ten dźwięk przestrzenny, mikrofon też ok. Ogólnie headset dla normalnego człowieka jest dobry. Tak na prawdę możesz kupić inne "lepsze", ale znam to uczucie kiedy zasiadasz przed stanowiskiem i masz wszystko fajnie spasowane :D Więc kupuj jak Ci się podobają, masz kasę i nie jesteś jakimś audiofilem tylko, że one miały jakąś wadę nie działały z Mirillisem czy coś takiego, ale to zależy czy nagrywasz itd.

Opublikowano

Niestety ich nie miałem więc nie bierz mojej opinii jako wyrocznię, ale są te słuchawki dość dobre z tego co słyszałem w miarę oddają ten dźwięk przestrzenny, mikrofon też ok. Ogólnie headset dla normalnego człowieka jest dobry. Tak na prawdę możesz kupić inne "lepsze", ale znam to uczucie kiedy zasiadasz przed stanowiskiem i masz wszystko fajnie spasowane :D Więc kupuj jak Ci się podobają, masz kasę i nie jesteś jakimś audiofilem tylko, że one miały jakąś wadę nie działały z Mirillisem czy coś takiego, ale to zależy czy nagrywasz itd.

Jak można polecać słuchawki które lepiej wyglądają niż te które lepiej grają? To tak samo jak kupic komputer z lepsza obudowa i gorszymi bebechami w srodku

­

Opublikowano

1/2 tej ceny to cena firmy.  Nie są warte tej ceny przekonałem się na własnej skórze,  nie coś żeby były do bani po prostu słuchawki za 200 zł  oraz te za 430 zł grają podobnie.

Jeżeli jesteś tyle w stanie widać to nie widzę problemu, ale moim zdaniem to bezsens- ;)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Szczerze? Za taką cenę spodziewałem się czegoś lepszego ;p Kupiłem je chyba w marcu, dźwięk może być, ale mikrofon jest sam w sobie c*****y. Nie kupuj ich, sam zastanawiam się nad zmianą na jakies Hyperx clouds. pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...