Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to było?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co miał koles który stojąc w miejscu,chodząc nawet nie kucał z m4a4 tak strzelał full auto z połowy mapy że dosłownie ani 1 nabój obok nie przelecial tylko wszystko w ciebie? 0 razy spóbłował,wszystko weszło i to nawet nie było cos w stylu ze probuje to kontrolowac tylko z automata wszystko w ciebie wpadło

79160594027661829163.png

Opublikowano

Został zgloszony kilka razy,to jest porażka... im wyżej tym więcej czegos takiego,to miał być awans do LE i nagle trafiłem na typa z tym gównem,jego team nic ubić nie mógł a on ich carrował :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

A tak pytanie z innej beczki,poziom z DMG na LE bardzo sie rózni ?

Pewnie jest jakaś różnica zachowań, aim'a. Osoba będąca wyżej jakoś musiała się tam dostać. Od lema wzwyż ja tej różnicy w ogóle nie widzę...

Opublikowano

Poziom między dmg/le się trochę różni. Różnie to bywa. Zależy od gracza niektórzy ssą, a mają wyższą rangę.

Opublikowano

Macro na recoil :) mam nadzieję, że zgłosiłeś to dostanie vaca

VACA xD

Nic nie dostanie.

Jeżeli ma ahk to nic nie dostanie nawet jak go 50 zglosi i na ow będzie a jezeli zwykle exe niewykrywalne to też nie dostanie bo pewnie zmienia co 2-3 dni hacki.

85% ludzi patrzy pewnie na to, czy ktos celuje przez sciane albo na aimbota a nie czy strzały prosto lecą..

Nie ma na ten czas recoilu, gdzie strzały lecą dosłownie prosto, wiec bana nie dostanie i tak.

Pro playerzy też grają na macrach do myszek i co? Grają na turniejach esl, kolonie, dream hacki sraki.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...