Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje konto zostało przeniesione do innego regionu

TomaszMK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dostęp do konta, ale nie mogę się zalogować, ponieważ nie wiem na który serwer zostało przeniesione, próbowałem się logować na stronie na wszystkich i nie ma

Opublikowano

Napisz do supportu bo może ktoś ci zmienił na jakąś turcje alibaby ,szejki ew na oceanie 

Ale najlepsze rozwiązanie to napisz do supportu moze nawet cofną ci zmiane 

Nie cofną mu zmiany ;), 1-sze sharing konta 2-gie nie przeniosą go.. bo "teoretycznie"on to zrobił.. ich gówno obchodzi, czy to ty, czy nie.. a jak nie ty ban za elo boosting ;), a acc i tak nie przywrócą na poprzedni region.. + oni mogą robić z tym kontem co się im podoba.., bo do nich należy, więc pisanie do supportu nic nie da :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie cofną mu zmiany ;), 1-sze sharing konta 2-gie nie przeniosą go.. bo "teoretycznie"on to zrobił.. ich gówno obchodzi, czy to ty, czy nie.. a jak nie ty ban za elo boosting ;), a acc i tak nie przywrócą na poprzedni region.. + oni mogą robić z tym kontem co się im podoba.., bo do nich należy, więc pisanie do supportu nic nie da :)

Nic nie da? To dlaczego rok temu po przeniesieniu mojego konta z EUNE na Turcje again przenieśli mi konto na EUNE? Jeżeli nic nie wiesz, to sie nie wypowiadaj bo wprowadzasz tylko ludzi w błąd.

PS- Napisz do angielskiego supportu, bo polski ssie.

Opublikowano

Jak napiszesz, że Ci się włamali to jest większa szansa, że Ci przywrócą. Tylko musisz trafić na "MsCherry". Zawsze możesz się zapytać, na jakim serwerze jest konto, jak podasz login, nick, poprzedni region i datę zmiany to powinni Ci podać, ew. poproszą o kilka info.

Opublikowano

Nic nie da? To dlaczego rok temu po przeniesieniu mojego konta z EUNE na Turcje again przenieśli mi konto na EUNE? Jeżeli nic nie wiesz, to sie nie wypowiadaj bo wprowadzasz tylko ludzi w błąd.

PS- Napisz do angielskiego supportu, bo polski ssie.

A temat tyczy się ciebie, czy kolegi wyżej?, bo mi się wydaję że ty dobrze wiesz jak robi się z siebie samego idiotę.. bez urazy, ale nie wypowiadam się na tematy na które nie mam jakiegokolwiek pojęcia.., a jak już.. to z pewnym dystansem, więc pls ziomeczku ochłoń zapłon i nie pouczaj typa, który spędził 5 dobre w tej grze(więc nie wypychaj mi błędów skoro ich nie popełniłem, wiem o czym gadam)...+ proszę najpierw przeczytaj regulamin, a potem przeczytaj treść autora tematu i może zrozumiesz dlaczego coś takiego napisałem, ale widać że jesteś typowym graczem, który nawet nie czyta regulaminu danej strony/gry na której chce utworzyć konto, kiedyś cię to zgubi. + pouczanie innych swoimi przeżyciami z życia.. ach.. + wpajanie czegoś jakie to mądre xD dla świętego spokoju nie pisz już nic, to nie miejsce na flamewar, tylko na pogawędki na temat "pomocy" lub udzielania się na temat, a nie na "przepychanki". Cya

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Wystarczy napisać, że konto zostało mu skradzione w sposób przeniesienia go na inny serwer. Powinni być w stanie pomóc jak i przywrócić konto na właściwy serwer. 

Opublikowano

A temat tyczy się ciebie, czy kolegi wyżej?, bo mi się wydaję że ty dobrze wiesz jak robi się idiotę samego z siebie.. bez urazy, ale nie wypowiadam się na tematy na które nie mam jakiegokolwiek pojęcia.., a jak już.. to z pewnym dystansem, więc pls ziomeczku ochłoń zapłon i nie pouczaj typa, który spędził 5 dobre w tej grze(więc nie wypychaj mi błędów skoro ich nie popełniłem, wiem o czym gadam)...+ proszę najpierw przeczytaj regulamin, a potem przeczytaj treść autora tematu i może zrozumiesz dlaczego coś takiego napisałem, ale widać że jesteś typowym graczem, który nawet nie czyta regulaminu danej strony/gry na której chce utworzyć konto, kiedyś cię to zgubi. + pouczanie innych swoimi przeżyciami z życia.. ach.. + wpajanie czegoś jakie to mądre xD dla świętego spokoju nie pisz już nic, to nie miejsce na flamewar, tylko na pogawędki na temat "pomocy" lub udzielania się na temat, a nie na "przepychanki". Cya

Co ma twój staż w grze do tego, że prawisz głupoty?

Opublikowano

Mi przenieśli raz konto z turcji na euw (założyłem konto na euw, przeniosłem za free do turcji, żeby wbić lvl, bo tam przez jakiś miesiąc było +100%xp/ip).

Polecam rito support

Opublikowano

Witam, miałem taką samą sytuacje.

W moim przypadku było tak że napisałem do supportu na jaki region mnie przeniesiono. 

Napisałem że okradziono mnie z konta, napisałem wszystkie szczegóły (kiedy kupiłeś ostatnio psc, w jakim mieście mieszkasz w (rubryce supp)

Dostałem odpowiedz taką że tylko zresetowali mi hasło, po czym loguje się z nowego hasła i działa!

Polecam ci ten sposób.

Jak napiszesz, że Ci się włamali to jest większa szansa, że Ci przywrócą. Tylko musisz trafić na "MsCherry". Zawsze możesz się zapytać, na jakim serwerze jest konto, jak podasz login, nick, poprzedni region i datę zmiany to powinni Ci podać, ew. poproszą o kilka info.

@Reygras, ja właśnie na nią trafiłem i udało się :)

5anaq9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...