Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się ogarnąć

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w WoT'a od 2012 roku, staty jak staty, prawie zielony jestem, zielony win, noobem nie jestem, wrocilem do WoTa po kilku miesiecznej przerwie i nie wiem co mam robic, mam E100, 50B i inne, mniejsza z tym, nie mam pojecia jak zarobic, po prostu moj skill uciekl, albo wina czolgow, ze nie umiem tymi akurat grac, np Type 58 itp, mozecie mi doradzic przyjemną zarabiaczke, oprocz KV-1, czolg ktory wykreca dobre bitwy po prostu, V tier minimum, T67 wymieniam na hellcata wiec odpada. Bez premki gralem dlugo i jakos to szlo, teraz nie daje rady

Opublikowano

Umiałeś grać, a teraz Ci nie idzie? Pooglądaj filmy youtuberów, dobre bitwy i naśladuj zachowania dobrych graczy. Skoro grałeś na niezłym poziomie to to powinno wrócić.

Opublikowano

Ja nie grałem ponad 1,5 roku, a gram o 50% lepiej niż przed przerwą.. Tylko przez 1sze kilka dni szło mi jak pod góre.. To jest jak jazda na rowerze , nie zapomina się..

signature.png

Opublikowano

Ja kiedyś grałem jak gówno, bo po 10k bitew byłem "prawie" żółty  :yay:, a po prawie rocznej przerwie staty poszły w górę. +/-5k bitew i powoli zieleń się zbliża.

Jak wrócić? Zacznij od wyuczenia się weakspotów dodanych czołgów, pooglądaj hallacka, czy faję na yt - wiele się można nauczyć. 

I uważaj na projebów  :lenny:

Opublikowano

Nie ma sensu tracić czasu na YTuberów. Zagrasz pierwsze 100 bitew trochę może polamisz, ale się ogarniesz i wrócisz na swój poziom. ;)

Opublikowano

Zawsze jak mialem krotka przerwę nawet to tak jak piszecie, wracalem do gry z mocnym kopem, wot stats mi pokazywał dziennie po 2k wn8 srednio, 2 tygodnie temu u kumpla tez b.dobrze grałem, przyjemnie bylo, a teraz to masakra, to nie kwestia weakspotow, znam ta grę na wylot, każde dzialo danego czołgu, wszystko wiem. Po prostu mam slabe bitwy, czolgami, którymi dobrze mi szlo idzie mi beznadziejnie, T29 - znacie, czolg OP, zawsze nim robiłem dużo dmg, nie ważne czy wygrana/przegrana, po prostu szlo mi super, teraz oddam strzał i padam, ja tego nie rozumiem po prostu :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...