Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolowcy i L#

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalajcie wy k***y z tej gry . Pierdolone bolowce i l#sharpowce. Pierdolone śmiecie. K***a jak nie gra na skryptach to taki popierdolony zjeb odpala anti afk script i idzie sobie pograc w cos innego, a przychodzi zeby zrobic /ff 20 !! Pierdolone k***a gówna. Wyjebcie to z tego forum. Sram na warna, poprostu wszyscy którzy tego używacie jesteście pierdolonymi gównami. K***a jakim zjebem na "umyśle" - a raczej to co z niego zostało trzeba mieć, albo jakimś aspołecznym p****em w realu którego nikt nie lubi i nigdy nie będzie miał dziewczyny bo jest j****ym pasztetem, i musi się dowartościować oszukując w grze rankingowej, przeciwko graczom którzy się produkują próbując się przy tym dobrze bawić, niestety bezskutecznie marnują swój czas i nerwy na takich p****ów z działu BoL'a i L#... Jeszcze raz k***a zobacze, pierdolonego skrypciarza, k***a liczcie sie z tym, że k***a znajde wasze IP, i k***a pójdzie taki DDoS że że wam aż korki wyskoczą ! K***a bonzo to mój wujek i wam zablokuje komputery wy k***a huncwoty jedne!!! Będziecie mieli hasło na płytę główną i bedziecie płakać, żaden informatyk ani nikt nie będzie mógł nic zrobić. Pluje na was totalnie. C**j dupa i kamieni kupa waszym matkom w dupsko.

P.S. Przez jakiegoś pierdolonego pedała o nicku "DilerCebuli" k***a j****y polaczek cebulaczek grający na wszystkim co k***a możliwe, evadee,perfect smite, skrypty na combo, wszystko k***a!! tak mnie wkurwił że pierdolnąłem w laptopa i dysk poszedł. Kiedyś oddajesz mi 250zł za dysk 1tb!!

Opublikowano

Hmmm.. Co ja mogę powiedzieć.

Myślę, że w imieniu całej społeczności BoL i L# mogę powiedzieć te słowa:

PLUJEMY NA CIEBIE TOTALNIE

Tak jak powiedziałem, typowy użytkownik ww. programów. Tęczowa profilówka, w realu pewnie pasztet wolący chłopców.

Opublikowano

Powiem tak, jesteś gorszy niż ten skrypter bo nawet się zachować nie umiesz :). Obyś dostał bana w grze na 14dni/perma.

Hacki w grasz są i będą.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie mam nic do tych hacków gdyby chociaż nie te pedały które odpalają anty afk script i czekają do 20minuty na /ff !! Dzisiaj mi sie to 3 razy zdarzyło zmarnowalem jakieś 80 minut! Albo ci perfidniacy którzy grają na rankedach, najczęściej duo i obaj na skryptach, perfidnymi postaciami i nawet sie z tym nie ukrywają że skryptują!!! A jak przegrają (bo nie raz zdarzyło mi sie takich frajerów r******* na rankedzie) to mieszają Cię z gównem i twierdzą że sam skryptujesz!

Opublikowano

Wypierdalajcie wy k***y z tej gry . Pierdolone bolowce i l#sharpowce. Pierdolone śmiecie. K***a jak nie gra na skryptach to taki popierdolony zjeb odpala anti afk script i idzie sobie pograc w cos innego, a przychodzi zeby zrobic /ff 20 !! Pierdolone k***a gówna. Wyjebcie to z tego forum. Sram na warna, poprostu wszyscy którzy tego używacie jesteście pierdolonymi gównami. K***a jakim zjebem na "umyśle" - a raczej to co z niego zostało trzeba mieć, albo jakimś aspołecznym p****em w realu którego nikt nie lubi i nigdy nie będzie miał dziewczyny bo jest j****ym pasztetem, i musi się dowartościować oszukując w grze rankingowej, przeciwko graczom którzy się produkują próbując się przy tym dobrze bawić, niestety bezskutecznie marnują swój czas i nerwy na takich p****ów z działu BoL'a i L#... Jeszcze raz k***a zobacze, pierdolonego skrypciarza, k***a liczcie sie z tym, że k***a znajde wasze IP, i k***a pójdzie taki DDoS że że wam aż korki wyskoczą ! K***a bonzo to mój wujek i wam zablokuje komputery wy k***a huncwoty jedne!!! Będziecie mieli hasło na płytę główną i bedziecie płakać, żaden informatyk ani nikt nie będzie mógł nic zrobić. Pluje na was totalnie. C**j dupa i kamieni kupa waszym matkom w dupsko.

P.S. Przez jakiegoś pierdolonego pedała o nicku "DilerCebuli" k***a j****y polaczek cebulaczek grający na wszystkim co k***a możliwe, evadee,perfect smite, skrypty na combo, wszystko k***a!! tak mnie wkurwił że pierdolnąłem w laptopa i dysk poszedł. Kiedyś oddajesz mi 250zł za dysk 1tb!!

Znowu seria do S5 przegrana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...