Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki plugin do autoryzacji lepszy ?

mateuszp120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam sieć serwerów i chciałem się zapytać, który plugin do autoryzacji graczy premium wybrać:

1. Bungee | Premium Authenticator

2. Auto-In

Zależy mi na stabilności itp.

Proszę o Wasze wypowiedzi.

bez reklam

Opublikowano

Auto-In + xauth

bo za darmo i pierwotnego autorstwa dobrze nam znanej osoby z mpcforum.

jest to kompleksowy, bardzo rozbudowany i dobrze dopracowany plugin.

nie wiem czy jest sens płacić ponad 40zł za coś co nie wiadomo jak działa,

gdy ma się pewne rozwiązanie obok siebie.

poza tym popatrz na gwiazdki, czy nie mówią one więcej niż trzeba?

popatrz też na rozmiar plików, bo plik 100KB wygląda jak żart, przy pliku 900KB.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

AUTO IN JEST JUŻ DOSYĆ STARY PRZEZ CO MA TROCHĘ BŁĘDÓW I MOŻNA WEJŚC NA SERWER WYKORZYSTUJĄC TAKI BŁĄD SAM MIAŁEM TAKI PRZYPADEK ŻE MI SIĘ WŁAMALI NA KONTO                                           SPRÓBUJ PREMIUM AUTHENTICATOR DO BUNGEE   PROBLEMEM JEST TO ŻE LEPIEJ JEST PISAĆ PLXY DO SERWERA NIŻ DO BUNGEE BO LEPIEJ DZIAŁAJĄ I SĄ TROCHĘ LEPIEJ ZOPTYMALIZOWANE

Q8eOMob.png

Opublikowano

popatrz też na rozmiar plików, bo plik 100KB wygląda jak żart, przy pliku 900KB.

@macjoker007 tylko że Bungee Premium Auth jest pod BungeeCord, a weryfikację konta premium można w Bungee zrobić w 5 linijkach kodu ze statycznym zmienianiem online-mode, a w Bukkicie musisz się bawić pakietami, zapytaniami etc, stad taka duża różnica w rozmiarze plików. Poza tym, Auto-In ma API, rozbudowaną konfigurację, support 3 pluginów, support 4 silników...

5465845486.png

Opublikowano

MH-Auth :D EasyAge Auth,yh_logowanie :) jak chcesz ktorys to pw 2 w 1

prosze cie... tego gowna nawet za doplata nikt nie wezmie weryfikacja oparta na sprawdzaniu czy nick jest premium...

@top

pod bungee to pewnie ten od tirexa ? jak tak to odpusc sobie sklejka 20 roznych pluginow i jeszcze gimbus chce za to 10$...

autoin 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...