Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - skiny W OGÓLE nie dropią

Rising9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nietypowy problem

Mam na liczniku już niemal 100 godzin w CS i ANI RAZU nie wydropiłem skina - nie licząc oczywiście tych za level up. Wypadają tylko skrzynki, a i tak raz na ruski rok... Z tego co mi wiadomo, dropnąć po meczu może i skrzynka i skórka ale tych drugich na oczy nie widziałem. Gram na serwerach oficjalnych, czasem na jakimś społecznosci - oczywiście zabezpieczonym przez VAC

Mam po prostu takiego wielkiego pecha czy trzeba coś zrobić żeby te skórki również dropiły?

Pozdrawiam

Opublikowano

Skiny tylko dostaniesz raz w tygodniu za lvl up. Tak jest od operacji. Nie dropniesz 2 skinów w jeden tydzień.

Opublikowano

O kurde, ludzie mówili że skiny dropią tak samo jak skrzynki tzn po meczu i ja się łamię i łamię co robię nie tak, że żadnego przytulić nie mogę :O

Opublikowano

O kurde, ludzie mówili że skiny dropią tak samo jak skrzynki tzn po meczu i ja się łamię i łamię co robię nie tak, że żadnego przytulić nie mogę :O

jak cos to reset dropu skina jest co srode, jak ma ci dropnac bron to pisze przy tym pasku dropu +bron

Opublikowano

Okej, dziękuję za pomoc. A czy kiedyś aby nie było tak, że skiny były normalnymi dropami jak skrzynie?

Kiedyś, gdy nie było tego lvl'a, to skiny dropiły normalnie jak skiny.

K4QaiyA.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...