Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2015 r. - gry do pogrania z kumplami?

Croki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z płatnych borderlands, GTA 5, cs, bf hardline. Z darmowych defiance, ghost recon phantoms, magicka wizard wars.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

@Croki

Bardzo przyjemna gierka, ale potrafi szybko się znudzić, bo wątek główny misji oraz tych pobocznych nie jest długi i jakiś specjalnie ciekawy.

Fajną opcją są Arkfall'e na które możesz chodzić ze znajomymi i postrzelać trochę w potworki wbijając lvl oraz otrzymując coraz lepszy ekwipunek.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

LoL (League of Legends)

Dziękuję, że rozwinąłeś skrót, bo miałem problem z jego odszyfrowaniem. 

Jeśli lubisz wkurwiać innych to polecam agar.io. Jeśli nie, to GTA Online. Mając mikro, da się nieźle ponawalać.

Opublikowano

@KrzywyJP

Proszę bardzo, tak btw to wolałem rozwinąć żeby moderator nie uznał tego za "lol" w innym znaczeniu, ostatnio dostałem warna za odpowiedź na pytanie, napisałem o tym i wywalili cały temat do kosza a ostrzeżenie zostało :D

Topic:

Dota 2

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

A jakieś gierki fajne gdzie bez co op'a byśmy sobie solo nie poradzili np. Kolega musi ci pójśc w punkt B żeby punkt A został otwarty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...