Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy kupić iPhone 5S?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbliża się kolejna konferencja Apple (9 wrz), na której zapowiedziane zostaną nowe urządzenia. Patrząc na poprzednie lata, równocześnie z wyjściem nowego modelu IP, spadają ceny poprzednich. Zastanawia mnie do jakiej kwoty obniżona zostanie cena 5S albo 5C albo czy w ogóle zostaną one w sprzedaży? I kiedy tych obniżek można się spodziewać: tuż po premierze modelu czy może jednak kilka tygodni później? Macie jakieś prognozy? :) Pytam, ponieważ 4S się już wysłużył, a na 6tki mnie nie stać.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Jak spadnie do 700 zł to kupuj :) Wtedy będzie wart swojej ceny. 

Marzenie  :love:

Aczkolwiek ja widzę w nim potencjał i o ile jego cena nie przekracza 1500 to jestem w stanie dokonać zakupu  :D

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc "potencjał" ? 

Mam na myśli, że dla mnie jest wart kupna m.in. ze względu na płynność użytkowania, dobrą kamerę, przystępne aplikacje i design.

Opublikowano

Mam na myśli, że dla mnie jest wart kupna m.in. ze względu na płynność użytkowania, dobrą kamerę, przystępne aplikacje i design.

To samo możesz mieć za 2x mniejszą kwotę, rly. 

lownfast

Opublikowano

To samo możesz mieć za 2x mniejszą kwotę, rly. 

Miałem przez chwilę Galaxy S5 dla porównania i nie spełnił warunku dobrego aparatu :( No i estetyka androida mi się średnio podoba, ale można wgrać jakieś nakładki zmieniające ikony itp. Chyba, że proponujesz jakiś inny model? Rozważę gdyby iPhone nie staniał :P

Opublikowano

Miałem przez chwilę Galaxy S5 dla porównania i nie spełnił warunku dobrego aparatu :( No i estetyka androida mi się średnio podoba, ale można wgrać jakieś nakładki zmieniające ikony itp. Chyba, że proponujesz jakiś inny model? Rozważę gdyby iPhone nie staniał :P

S5 nie był dobrym wyborem. Samsung jest jak IP. nieopłacalny. 

Nexus 5, LG G2 to już smartfony które przewyższają według mnie ip 5s. 

lownfast

Opublikowano

huawei p7, one plus one

P7 przykuwa moją uwagę designem, ale Huawei to dla mnie niszowa marka i nie zaryzykuję.

S5 nie był dobrym wyborem. Samsung jest jak IP. nieopłacalny. 

Nexus 5, LG G2 to już smartfony które przewyższają według mnie ip 5s.

Nexus 5 będę rozważał, ale G2 mi się nie podoba z wyglądu. Dzięki :)

Tak czy siak wciąż czekam na jakieś odpowiedzi odnośnie 1szego postu.

Opublikowano

P7 przykuwa moją uwagę designem, ale Huawei to dla mnie niszowa marka i nie zaryzykuję.

Niszowa która wraz z google wydaje nowego nexusa. To nie jest niszowa marka

­

Opublikowano

Jeżeli miałbym bezpośrednio odpowiedzieć Ci na pytanie, to..

Jeszcze musi minąć ok. 2 lata żeby cena 5s była przystępna. Mówię tu o kwocie ok. 1000 zł. Wystarczy zaobserwować jak wygląda sytuacja na rynku w przypadku apple. 

lownfast

Opublikowano

Jeżeli miałbym bezpośrednio odpowiedzieć Ci na pytanie, to..

Jeszcze musi minąć ok. 2 lata żeby cena 5s była przystępna. Mówię tu o kwocie ok. 1000 zł. Wystarczy zaobserwować jak wygląda sytuacja na rynku w przypadku apple. 

Może fantazjuję i to się nigdy nie stanie ale chciałbym go w tym roku kupić za maks 1600..

Opublikowano

no chyba trochę fantazjujesz, według mnie nie warto aż tyle wydawać na 5s. 

Wczoraj automatycznie spadła cena o 400zł, a 5C zniknął całkowicie z Apple Store (btw. wiecie gdzie teraz najlepiej go szukać w razie co?). Możliwe, że po premierze 6S będzie kolejna obniżka.

Opublikowano

hehe miales s5 i jego aparat cie na zadowala ale uzywasz iphone 4s i jest spoko, dobre hehe, musisz ciagle szukac wyprzedazy w xkomach etc, telefon juz ma dobra chwile serio i bedzie po prostu znikal z polek raczej niz tanial.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

hehe miales s5 i jego aparat cie na zadowala ale uzywasz iphone 4s i jest spoko, dobre hehe, musisz ciagle szukac wyprzedazy w xkomach etc, telefon juz ma dobra chwile serio i bedzie po prostu znikal z polek raczej niz tanial.

Nie podoba mi się strasznie odwzorowanie barw na auto w samsungach :/ Zawsze trzeba później jakiś filtr nakładać. I nie, nie mówię że 4S robi lepsze zdjęcia od S5, bez przesady xD Ogólnie to kupiłem teraz J5 na okres przejściowy i jestem zadowolony na razie.

Opublikowano

Nie podoba mi się strasznie odwzorowanie barw na auto w samsungach :/ Zawsze trzeba później jakiś filtr nakładać. I nie, nie mówię że 4S robi lepsze zdjęcia od S5, bez przesady xD Ogólnie to kupiłem teraz J5 na okres przejściowy i jestem zadowolony na razie.

Typowy samsung

LG z tymi podzespołami kosztuje 400 zł, tylko ma ekran nieco gorszy. J5 850zł, nieźle. 

lownfast

Opublikowano

Typowy samsung

LG z tymi podzespołami kosztuje 400 zł, tylko ma ekran nieco gorszy. J5 850zł, nieźle. 

Ekrany w LG i jeszcze te nowe tyły z przyciskami pod obiektywem to dla mnie koszmar xD A za J5 dałem 799 nawet :P

Opublikowano

To tylko przykład :) jest więcej smartfonow z tymi podzespołami i taka cena.

Zachęciło mnie bo to nowy model, najnowszy android, reklamy w TV lecą :D 

Opublikowano

Iphone jest przereklamowany w USA kosztuje 1200zł na nasze ;) u nas 3x razy. Pozostałbym przy samsungu, htc.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...