Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać?

Ronter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema myślałem o tym by zagrać sobie w tą grę ale czy się w ogóle opłaca? Grają tu polacy i czy ta gra jest w miare?! Ostatnio grałem w silkroad ale przez boty gra upada jedynie na privach jeszcze można pograć. I kim najlepiej grać na start?

Opublikowano

Opłaca, populacja jest bardzo duża. Najwięcej osób gra na serwerach NA, ale tam są bardzo duże różnorodności etniczne ( z wyjątkiem koreańców ). Polaków też można spotkać, ale jest ich bardzo mało. Z doświadczenia polecam ci postać atakującą z zasięgu ( byle jaką ). Postacie bijące w zwarciu, mają większe problemy z ubijaniem moobków lub bossów ( musisz uczyć się kiedy blokować, unikać itp ).

Opublikowano

A są tu gildie czy klany polskie? Bo samemu się trochę nie chcę grać :D

I czy lepiej grać na Eu czy NA bo na NA troche pingi będą :/

Opublikowano

A są tu gildie czy klany polskie? Bo samemu się trochę nie chcę grać :D

I czy lepiej grać na Eu czy NA bo na NA troche pingi będą :/

Na, bo eu umiera przez patologie gameforge... Pingiem się nie martw, bo do opóźnienia 0.4 sek można się przyzwyczaić, a gildii raczej jest sporo ( tak myślę )

Opublikowano

Na EU tylko liczą kasę, a w zamian nawet eventów nie organizują więc nie polecam tam grać.

Co do postaci tak jak kolega wyżej, jednak nie polecam na początek sorc'a ponieważ jest on papierem.

Osobiście moją pierwszą postacią był archer i spisał się na złoty medal. :)

Opublikowano

A gdzie można bardziej z kimś pograć na Eu czy NA? Chodzi mi o granie z polakami i TS. Na Eu pewnie dużo dzieci jest raczej

Opublikowano

A gdzie można bardziej z kimś pograć na Eu czy NA? Chodzi mi o granie z polakami i TS. Na Eu pewnie dużo dzieci jest raczej

Wedlug mnie EU upada. Wiekszosc moich znajomych gra na NA, gdzie z reszta widywalam wielu polakow. Zawsze mozesz przegladnac liste gildii i poszukac jakiejs polskiej, bo przewaznie uzywaja jakiejs polskiej nazwy. :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­

Pograj na NA. Większość graczy z EU przechodzi na NA, pewnie dlatego, że mniej lagów, lepszy ogar itp... :)

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...