Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netflix

Evergreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens istnienia tej strony internetowej? Bo z tego co przeczytałem to jest firma wypożyczająca filmy, a teraz można wszystko obejrzeć w internecie za darmo (no może nie te nowsze produkcje, ale to kwestia czasu). Jak zobaczyłem statystyki ile osób aktualnie wypożycza tam filmy to się zdziwiłem. Nie chcę nikogo obrażać (jak ktoś tam coś ogląda z Netfilxa), ale nie rozumiem skąd ta popularność.

Opublikowano

Możliwe, że starsze pokolenie wypożycza lub niektórzy nie potrafią czy nawet nie chce im się szukać. Prawdą jest to, że niektóre strony z darmowymi filmami są ściągane, więc ludzie tam oglądają. Wydaje mi się, że są osoby, które to wypożyczą i powielą (pobiorą) a następnie wrzucą gdzie indziej dając ludziom darmowy dostęp do tego.

Opublikowano

Może cię to zdziwi, ale są osoby które płacą za cudzą prace. Jak ktoś kupuje płyty z muzyką, to też ci się mózg przegrzewa od zastanawiania się po co?

Na dodatek masz jakość, transfery i odcinki zaraz po premierze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Może cię to zdziwi, ale są osoby które płacą za cudzą prace. Jak ktoś kupuje płyty z muzyką, to też ci się mózg przegrzewa od zastanawiania się po co?

Na dodatek masz jakość, transfery i odcinki zaraz po premierze.

Ojej, jak się zdenerwował.

Kupienie czegoś, a wypożyczenie to jest jednak ogromna różnica.

Opublikowano

taka typowa polska mentalność, po co wypożyczać LEGALNIE filmy skoro jest w internecie? W Polsce netflixu nie będzie właśnie przez taką mentalność. A szkoda.

LE01E2H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...