Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaczynać? Grają polacy?

Ronter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema myślałem o tym by zagrać sobie w tą grę ale czy się w ogóle opłaca? Grają tu polacy i czy ta gra jest w miare! Ostatnio grałem w silkroad ale przez boty gra upada jedynie na privach jeszcze można pograć. I kim najlepiej grać na start?

Opublikowano

Imo nie. Spore p2w, bez waluty premium nie zdobędziesz dobrego eq na pvp i wszyscy cie będą klepać na raz, z podobnych gier (neverwinter jest instancjowany) polecam bardziej Vindictusa lub Dragon Nesta.

Opublikowano

Imo nie. Spore p2w, bez waluty premium nie zdobędziesz dobrego eq na pvp i wszyscy cie będą klepać na raz, z podobnych gier (neverwinter jest instancjowany) polecam bardziej Vindictusa lub Dragon Nesta.

A co myślisz o tera online? A i ja też szukam takiej gry gdzie nie trzeba być nerdem by coś ugrać i najlepiej by to była gra oparta na graniu w PT jak Silkroad dlate chce grę gdzie grają polacy by pogadac na tsie ;d

Opublikowano

A co myślisz o tera online? A i ja też szukam takiej gry gdzie nie trzeba być nerdem by coś ugrać i najlepiej by to była gra oparta na graniu w PT jak Silkroad dlate chce grę gdzie grają polacy by pogadac na tsie ;d

Tera jest okej, ale nie ma endgame (czyt. rajdów, zdobywania lepszego eq etc.). Od siebie polecam Trove, bo jest trochę polskich gildii i gra bardziej dla casuali.

Opublikowano

Trova trochę mi nie podeszła :/ Pozostaje nic innego jak na razie pykać w Tera i czekać na Lost Ark :/

Opublikowano

Trova trochę mi nie podeszła :/ Pozostaje nic innego jak na razie pykać w Tera i czekać na Lost Ark :/

Jeszcze poczekasz, Lost Ark nawet nie zaczął obt w Korei, więc Europa to późny 2016/2017

Opublikowano

Jeszcze poczekasz, Lost Ark nawet nie zaczął obt w Korei, więc Europa to późny 2016/2017

To nie moja wina że nie ma gry w miarę popularnej by móc z kimś pograć a w metina nie mam zamiaru grać bo to gów*o nie wymaga jakiejkolwiek opanowania gry by coś osiągnąć. Mnie interesują gry takie jak np Silkroad gdzie trzeba było farmić by coś osiągnąć w grze a nie cały czas expienie :/

Opublikowano

To nie moja wina że nie ma gry w miarę popularnej by móc z kimś pograć a w metina nie mam zamiaru grać bo to gów*o nie wymaga jakiejkolwiek opanowania gry by coś osiągnąć. Mnie interesują gry takie jak np Silkroad gdzie trzeba było farmić by coś osiągnąć w grze a nie cały czas expienie :/

To gw2 pasuje, na legendary farmi się itemy nawet pół roku.

Opublikowano

Tera jest okej, ale nie ma endgame (czyt. rajdów, zdobywania lepszego eq etc.).

What the... przecież to co napisałeś jest odwrotnością tego co jest na prawdę... Chcesz mi powiedzieć, że najlepsze chwile w Tera spędzasz expiąc 65lvl? Po 65 to ta gra dopiero się rozkręca.

Opublikowano

What the... przecież to co napisałeś jest odwrotnością tego co jest na prawdę... Chcesz mi powiedzieć, że najlepsze chwile w Tera spędzasz expiąc 65lvl? Po 65 to ta gra dopiero się rozkręca.

Nie prawda, na max lvlu wszyscy lepsi gracze biegają w tym samym secie, jest niby kilka rajdów, ale wieje nudą. I nie, nie spędzi najlepszych chwil wbijając 65, bo najpewniej mu się znudzi. To jest gra na wieczorek po pracy, do pogrania przez 1 max 2 godzinki. Dla zwykłego casuala - owszem, spoko, ale nie dla wymagającego gracza.
Opublikowano

Nie prawda, na max lvlu wszyscy lepsi gracze biegają w tym samym secie, jest niby kilka rajdów, ale wieje nudą. I nie, nie spędzi najlepszych chwil wbijając 65, bo najpewniej mu się znudzi. To jest gra na wieczorek po pracy, do pogrania przez 1 max 2 godzinki. Dla zwykłego casuala - owszem, spoko, ale nie dla wymagającego gracza.

W sumie to ja szukam grę po pracy tym bardziej że zima się zbliża więc muszę czymś się zająć w długie zimowe wieczory :D

Opublikowano

Masz craft, możesz farmić mwa, dropić skrzynki z dungeonów, chodzić na bg, bawić się w ulepszanie, farmić na bamach i wiele innych. Max lvl dobija się w 2-3dni ( ciągłego grania ) więc to nie jest żaden wyczyn. Masz najlepszy system walki w grach mmo ( nigdzie nie znalazłem równie dobrego ) wszystko zależy od skilla, szybkości i refleksu. Dungeony nie wyglądają jak w innych grach, musisz albo unikać albo blokować, bo healer nie będzie wskrzeszał cię co 30 sek.

Jak ci się znudzą monotonne rajdy i requesty, to zawsze można zrobić nową postać. Cały czas wychodzą nowe aktualizacje, nowe patche, instancje, a niedługo wyjdzie nowa klasa. Gra na pewno nie jest nudna, a jeśli taka się zrobi, to zrób sobie od niej przerwę na kilka dni.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

To gw2 pasuje, na legendary farmi się itemy nawet pół roku.

nie polecam, pograsz 2 tyg i zrezygnujesz jak wielu :D chyba ze Cie pvp wciagnie. exotic gear bedziesz mogl z miejsca scrafcic/kupic po samym wbiciu 80lvla, asceded gear robi roznice w statystykach na miare kosmetyczna (wyjatkiem sa bronie i trinkety, ktore bardzo szybko mozna wbic), czyli z miejsca masz prawie endgamowy gear, a endgame trudno nazwac endgamem. zeby zrobic raid(10osobowy crap) teoretycznie musisz miec exotic/asceded eq, a nagroda z raidu? asceded eq conajwyzej... pve w guild warsie nazywalbym monotonnym grindem(dolaczasz sie do pociagu, bierzesz ranged bron i tagujesz moby, aby dostac loot - exciting AF) w celu sfarmienia hajsu na legendary bronie, ktorych jedyna korzyscia jest LANS na wsi (bron ma statystyki asceded). 

sorry ze odkopalem temat i sie tak rozpisalem, ale nie chce zeby ktos popelnil moj blad. kupilem dodatek i zmarnowalem 3 miesiace zycia. nigdy sie chyba tak nie nudzilem jak w gw2 ( w 1 gralem pare lat <3 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...