Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie jakieś sposoby na optymalizacje Rusta ?

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie 

W starym rust'cie było pełno sposobów by go z optymalizować  jakieś komendy cokolwiek  a w nowym też jest coś takiego ? jeśli tak to proszę o podanie 

Opublikowano

spadać będzie, bo rust akurat ma skopana optymalizację. ja przy maksylanych ustawieniach ~80fps potrafi mi spaść do 20

Twórcy mają w ogóle ją zamiar poprawić ?

bo czekam już długi czas aż ruszą optymalizacje 

jak na razie zajmują się jakimiś bzdurami 

Opublikowano

Koleś, to wwszystko zależy od twórców, żaden program ci nic nie zrobi.

Skończ sobie nabijać posty...

Nie nie nabijam ty nabijasz nie potrzebnie  posty  wtrącając się z dupy do tematu

I tak po za tym powiem ci że da się zoptymalizować  Rust'a tak samo jak kiedyś w WarZ Ak Infestation  

Dziś się dowiedziałem że wystarczy  obniżyć rozdzielczość ekranu  i gra od razu lepiej chodzi 

Więc close 

Opublikowano

Nie nie nabijam ty nabijasz nie potrzebnie  posty  wtrącając się z dupy do tematu

I tak po za tym powiem ci że da się zoptymalizować  Rust'a tak samo jak kiedyś w WarZ Ak Infestation  

Dziś się dowiedziałem że wystarczy  obniżyć rozdzielczość ekranu  i gra od razu lepiej chodzi 

Więc close 

Serio? Nie wiedziałeś o tym?

Opublikowano

Serio? Nie wiedziałeś o tym?

Nie bo gdy wyszedł nowy rust i  gdy skasowali starego  porzuciłem grę 1000 h gdzieś ;p 

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...