Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Myślałem o zakupie butów

744581441538046390167.jpeg

Zazwyczaj kupowałem buty ciemnych kolorów, a teraz chciałbym białe i stąd moje pytanie:

Czy łatwo zmyć brud z takich butów, bo nie chciałbym żeby po miesiącu były szare.

Materiał zewnętrzny to skóra naturalna 

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Nie jest to niemożliwe, ale jednak ciężko utrzymać biel, by była "jak nowa". Skóra ma tą właściwość, że się łamie i buty już tak fajnie nie wyglądają. Również podeszwy wokół robią się żółte i to już jest grubsza sprawa. Oczywiście, zmyć brud jest łatwiej niż w przypadku np air maxów materiałowych + zamsz. Mam full białe nike i teraz są tylko na rower. Białe trampki jestem na nie, ale jakieś do biegania itp to już co innego. 
Wkleje Ci zdjęcie z internetu jak wyglądają używane DC'ki to sam zdecydujesz. Każdy ma inne preferencje.
hqdefault.jpg

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Dc są spoko,ale te to smrut totalny.

@Edit

Biały nie bedzie zawsze biały,duzo czesciej trzeba je myć.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Co do butów polecam Nike Air force jeżeli białe, kilka ruchów mokrą szmatką i z czarnych, zabłoconych butów stają się piekielnie białe :D a wszystko przez to, że całe są ''skórzane''.

1221me.md.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...