Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

darksebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostanio mam problem ponieważ na moim serwerze zaczęło grac dużo osób a ja mam jeszcze nie skończone pluginy/skrypty i nie chciałbym za każdym razem restartować serwera i psuć gry innym. Dlatego Pytam się was czy znacie jakiś skrypt ewentualnie plugin który pomógłby mi ? Chodzi mi konkretnie oto, że jak pisze /reload to żeby serwer się nie wyłączał a pisało reload serwera za 10 sekund odliczyło, (zapisało wszystko) i nie wyłączyło serwera.

Opublikowano

Niestety tak się nie da. Jeżeli masz dużo pluginow to po wpisaniu /reload. Serwer wywali, niema innej opcji chyba że masz dobre parametry serwera. Możesz zrobić reload samego pluginu / reload.

Wiec skryptu ani pluginu niema

Opublikowano
command /zapisz:
    trigger:
        execute console command "save-all" #zeby zapisalo
        execute console command "haltactivity" #zeby odlagowalo serwer
        execute console command "essentials reload" #zeby przeladowalo essentials mozna tak zrobic z innymi pluginami zawierajaca argument reload
        send "&2Przeladowano!" to sender
        send "&7&o[%player%] &aPrzeladowal serwer pomyslnie" to all ops 

­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...