Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer lokalny z policją - da się zrobić?

Hisagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałem w zasadzie chcę zrobić serwer lokalnie żeby pograć ze znajomymi. Tylko chcę zrobić tak by była policja chociaż żeby dało się uciekać wiecie pościgi i te sprawy. Jest to możliwe w ogóle w jaki sposób?

Opublikowano

@Velta

To czym się różni lokalny od dedykowanego serwer? Równie dobrze mogę sobie lokalnie dedyka postawić i wyjdzie na to samo ... odpowiedź bez sensu

@QuarK

Z tego co czytałem tam to jest strasznie ograniczone i w sumie mało mogą robić, ale dzięki jak najbardziej za odzew

Opublikowano

@Velta

To czym się różni lokalny od dedykowanego serwer? Równie dobrze mogę sobie lokalnie dedyka postawić i wyjdzie na to samo ... odpowiedź bez sensu

Że nie będziecie musieli się łączyć kablem, ani tworzyć LAN-a poprzez np. Hamachi. Zresztą, lokalnie nie postawisz

Opublikowano

@Velta

Gdzie problem? Jak mam wolną chwilę szukam tego co mi jest potrzebne/przyda się może. Jak miałem dodać coś czego nie wiedziałem?

Opublikowano

@Velta

Gdzie problem? Jak mam wolną chwilę szukam tego co mi jest potrzebne/przyda się może. Jak miałem dodać coś czego nie wiedziałem?

Nie wiedziałeś o SAMPie? To czemu o nim napisałeś?

Opublikowano

Nie powiedziałem, że nie wiem poza tym dalej wypowiedź z twojej strony nie ma sensu sam sobie przeczysz nie utrzymując jakieś konkretnej opinii i nie wnosząc nic do tematu

Edit

Do zamknięcia~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...