Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banan za boostowanie ? ;x

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

mam tu pytanie czy jest jakiś sposób aby zgłosić ciote która nawet SAMA w grze mówiła że boostuje konto...

nie jestem w tym temacie obeznany ale... mam nagranie całej gry ( Frapsem ) i bez problemu wytnę 

kawałek z filmu aby przedstawić jako dowód... dodam że koleś całkiem szybko ładował całe kombo... 

i bez przerwy wypisywał na /all 

"very good job Tomixko V3" 

"very gj palyaudvar"

"nice PanTobi"

nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że te wiadomości były idealnie takie same...

3542014415273631143028.png

osobę która boostowała to konto mogę jedynie oskarżyć o skrypty...

a ciote która wykupiła "boosting na skryptach"... no to chyba wiadomo ;x

Pytanie GDZIE i CZY można zgłosić coś takiego ?...

Opublikowano

Ziomek prawie na pewno skrypcił, ponad to wątpie, że boostował - albo grał na swoim koncie i skrypcił albo na jakimś randomowym, scrackowanym czy coś...

Takie coś wysylasz razem z replayem do supportu riotu: https://support.leagueoflegends.com/

Podziekują za zreportowanie skryptera i nic z tym nie zrobią :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zgaduję, że możesz odezwać się w tej sprawie do supportu i napisać, że podejrzewasz, że to konto jest boostowane.

Ale nie ma sensu sugerować się tym co napisał na chacie, bo mógł po prostu kłamać, albo powiedzieć tak "dla beki".

dodam że koleś całkiem szybko ładował całe kombo... 

Wystarczy rzucać ciągle "E" w championa z trutką.

giphy.gif

Opublikowano

Cienko, z takimi statami, wystarczyłoby żeby shaco wbijał ciągle w jinx, a ty w cass.

@AntyWarn możesz wrzucić nagranie z gierki na yt i wysłać do rito, ale raczej nic z tym nie zrobią.

Opublikowano

Cześć...

mam tu pytanie czy jest jakiś sposób aby zgłosić ciote która nawet SAMA w grze mówiła że boostuje konto...

nie jestem w tym temacie obeznany ale... mam nagranie całej gry ( Frapsem ) i bez problemu wytnę 

kawałek z filmu aby przedstawić jako dowód... dodam że koleś całkiem szybko ładował całe kombo... 

i bez przerwy wypisywał na /all 

"very good job Tomixko V3" 

"very gj palyaudvar"

"nice PanTobi"

nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że te wiadomości były idealnie takie same...

3542014415273631143028.png

osobę która boostowała to konto mogę jedynie oskarżyć o skrypty...

a ciote która wykupiła "boosting na skryptach"... no to chyba wiadomo ;x

Pytanie GDZIE i CZY można zgłosić coś takiego ?...

Przegrałeś i "ryczysz".... nic z tym nie zrobisz... nawet twoje video za przeproszeniem c*uja da, 99% automat lub "skopiowana reagułka", a jak odpisza "normalnie", to i tak gówno z tym robią ;]]]]], to że typ napisał że boost'uje... to pls, trochę dystansu tobie też by się przydało.. próbuj, ale support nic ci nie da :), robiłem to kiedyś wiele razy.. ze 100% potwierdzeniem np skryptera... i wiesz co? ch*ja to dało ;)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

XDD  za ty chcesz go zgłosić ? ze przegraleś marnego rankeda ;D? jak wygrywam linie 5/0 to sam pisze dla beki ze bostuje.Zreszta mecz miałeś do wygrania  ale zagrałeś jak gunwo :D peszek.Mozesz napisać 200000 ticketow do suporta to i tak go nie zbanuja czy co:D zreszta nawet jak go bostuja to co? spadnie po paru dniach albo nie bedzie gral rankedow 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie nie płaczę...

ale powiedz mi jakim CUDEM koleś jest w stanie władować CAŁE kombo i jeszcze napisać wiadomość na czacie ?...

jakim cudem ktoś może w ciągu 1 sekundy wysłać 2 wiadomości które składają się łącznie z 10 słów ?...

może mi powiesz że przełącza sobie gre i w notatniku pisze co będzie chciał

napisać a potem wkleja ?... taki wróżbita maciej wersja LOL ?... wie co się stanie więc od razu napisze wiadomość...

ja nie umiem jednocześnie pisać i grać...

Dzięki " Katatuki " :)... przynajmniej jedna poprawnie udzielona odpowiedź xD

//Edit:

powiedz mi jak wytłumaczysz to musku...

7908314415849261143028.jpeg

3 kille...

3 wiadomości...

TYLKO 10 sekund...

no i napisać 2 wiadomości w SEKUNDE...

Opublikowano

napisał 1 wiadomość w sekundę, nie dwie(według dostarczonych nam informacji:) ), ale fakt, wierzę ci, że typek cheatował, no ale cóż, wątpie aby Riot coś z tym zrobił, podziękują, a nawet jak zrobi to ty o tym i tak nie będziesz wiedział, bo go prawdopodobnie już nie spotkasz, a oni robią fale banów, a nie pojedyncze.

Opublikowano

Nie nie płaczę...

ale powiedz mi jakim CUDEM koleś jest w stanie władować CAŁE kombo i jeszcze napisać wiadomość na czacie ?...

jakim cudem ktoś może w ciągu 1 sekundy wysłać 2 wiadomości które składają się łącznie z 10 słów ?...

może mi powiesz że przełącza sobie gre i w notatniku pisze co będzie chciał

napisać a potem wkleja ?... taki wróżbita maciej wersja LOL ?... wie co się stanie więc od razu napisze wiadomość...

ja nie umiem jednocześnie pisać i grać...

Dzięki " Katatuki " :)... przynajmniej jedna poprawnie udzielona odpowiedź xD

//Edit:

powiedz mi jak wytłumaczysz to musku...

7908314415849261143028.jpeg

3 kille...

3 wiadomości...

TYLKO 10 sekund...

no i napisać 2 wiadomości w SEKUNDE...

Tobi, nie zeby cos, ale samo pisanie podczas walki to nic dziwnego. Raz, mozesz miec zbindowane wiadomosci tak jak ja " ggwp " na macro na klawiaturze, poza tym prawie w kazdej grze robie cos takiego, ze w czasie teamfightu cos napisze na all chacie nawet, jak bedzie cos smiesznego czy cos, albo jak gonie kogos to 'come here b***h' albo 'you better run...' lol. Zazwyczaj rengarem tuz przed wyskokiem pisze wiadomosc na czacie "RIP"

Jezeli te nicki ktore pisal razem z 'nice job' to nicki przeciwnikow/teammate jego to byl to na pewno skrypt i niezwlocznie powinienes go juz dawno zreportowac xP

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pisał nazwy tylko członków mojej drużyny...

patrzyłeś i zanalizowałeś tego SS-a dokładniej ? ;x

mam zamiar go zraportować jedynie tylko wrzucę gre na YT ( jako kolejny dowód )

toleruję idiotów... toleruję osoby z diaxa które się bawią w brązie i biją moich kolegów...

ale nie toleruję skryptów... chyba że w moim teamie xD... joke ofc.

przyznam że jest to chyba pierwszy skrypt z jakim miałem okazję walczyć...

a przynajmniej pierwszy tak zaprawiony w boju...

//Edit:

polecam zobaczyć SS-a...

też lubię pisać w czasie walki... ale nie umiem w ciągu 10 sekund napisać 3 wiadomości i zgarnąć solo tripla...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...