Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Bizo! Doładowania I Gadżety

CinekH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E-bizo !!! Szybkie doładowania za 3 min dziennie. W kilka dni!

Jest to serwis, który oferuje nam darmowe doładowania telefonów i wiele innych rzeczy za klikanie. Nie jest tego dożo, bo dziennie (ja dziś już 2 raz) po 20-30? A doładowania są już za 500pkt. Wszystko to polskie serwisy (buxy itp). Jest kilka poziomów poleconych. Przypomnę tylko: dziennie zajmuje mi to 3 do 5 minut ;] Czyli przerywnik od CS, GG, kiedy jecie obiad, lub czekacie na kogoś... ;]

link:

W razie problemów służę pomocą ;]

Porada: Najlepiej wchodzić po południu i wieczorem, bo kilka razy dziennie sa reklamy ;]

Reklamy sa w:

-oferty zarobkowe

-oferty promowania PTP

-oglądaj strony

-wypełniaj ankiety (opcja chwilowo zepsuta)

-skrzynce prywatnych wiadomości

Pod sumując:

Doładowania

długopisy i wiele więcej!!

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Byłam użytkowniczką portalu e-bizo i chcę ostrzec innych.Ludzie szkoda waszego czasu.Klikałam kilka razy dziennie ,a reklam do zarabiania było naprawdę mało.Po dwóch tygodniach tego klikania postanowiłam coś zamówić za zarobione punkty.Nie chciałam doładowywać telefonu i postanowiłam zamówić jakiś gadżet.No i wtedy okazało się,że koszt wysyłki tego gadżetu jest tak wysoki,że stać mnie było tylko na byle jaki długopis,taki z tych najtańszych,no ale żeby skończyć z tym bezsensownym klikaniem zamówiłam ten długopisik. Dostałam nawet e-maila potwierdzającego wysyłkę zamówionego gadżetu .Punkty oczywiście zostały zabrane.Czekałam na przesyłkę ponad miesiąc i nie doczekałam się.Złożyłam w końcu reklamację.Poinformowano mnie,że oni dwukrotnie sprawdzają adres wysyłki i zasugerowano,że to ja podałam błędny adres.Szybko zlikwidowałam moje konto w e-bizo i ostrzegam innych.Ludzie dajcie sobie spokój z tym klikaniem,szkoda waszego czasu.Wejdźcie na stronę gadżetów i sprawdźcie cenę oraz koszty wysyłki i zastanówcie się głęboko zanim dacie się nabić w butelkę.

• Dodaj nową pozycję...