Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] YouTube Banner

LeeSinor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.  :lenny: 

W wolnej chwili zrobiłem sobie banner. 

Jeżeli ktoś chce, może sobie go użyć na własnym kanale.  B) 

Zapraszam każdego chętnego po banner na PW (dla rozjaśnienia - po plik .psd, aby każdy mógł sobie zedytować tekst). 

215901441495822815990.png

8372383248.png
Opublikowano

Świetna praca @Uu7Sg1S.pngLeeSinor! Właśnie przygotowuję się do kolejnej serii z Minecraft i już od kilku dni myślałem o odświeżeniu bannera, wchodzę na MPCforum i widzę Twój status... Mówię sobie - wejdę, a co mi tam i oto ujrzałem pracę udostępnioną zupełnie za darmo. Przeogromnie się cieszę, bo bez Ciebie musiałbym za wykonanie takiego obrazka zapewne zapłacić grube miliony! Dziękuję kolego, podeślę link do kanału! 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Moge powiedzieć, że grafica jest mega fajna tylko nie rozumiem jednego, po co ktoś ma to używać twojej pracy, jak tam jest twój nick ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Fajna praca, ale ten napis: ' W kazdy wtorek..'' bedzie zasloniety twoim avatarem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...