Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Inne konto FUT po zalogowaniu

Domi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam otóż taki problem w Fifie 15 stało się coś dziwnego, otóż po zalogowaniu się na originie i wejściu do gry okazało się, że zamiast mojego konta FUT jest kompletnie inna drużyna, inna nazwa klubu, bilans meczy 98-0-0 , inny - "brązowy" skład z którym zaczyna się grę na początku.

Generalnie jest to jakby nie moje konto FUT ale na moim koncie Origin. Miał ktoś kiedyś podobny problem?

Dodam, że o włamaniu na konto nie ma mowy, dostałem zamiast swojej drużyny FUT coś kompletnie innego, dziwna sprawa dodam, że przed wejściem już do samego FUT'a pokazał mi się komunikat, że moje konto zostało zabezpieczone a przewrócony zostanie tak jak było po staremu jak się zaloguje na jakąś tam stronę ale już nie pamiętam na jaką pewnie chodziło o konto orgin na ea. Zrobiłem tak weszłem na web app ale tam jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...