Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy was też wkurza hipokryzja w lidze legend?

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dzisiaj razem z moim dream teamem grałem sobie rankingowe rozgrywki 3vs3 i napotkaliśmy w enemy teamie Ewelinę Lisowską. Gość na samym początku gry spłakał się, że "L# off pls", a potem przez całą grę wkurwiał się, że "skrypterzy", a trafił po prostu na lepszych graczy. Po grze z ciekawości zerknąłem do jego historii gier, bo chciałem sprawdzić jego poczynania na solowej kolejce rankingowej 5vs5. Od razu moją uwagę przykuły jego najczęściej grane championy - Xerath, Viktor, Ahri, Cassio, Jinx :v Przypadek? Nie sądzę. Co sądzicie o skrypterach, którzy wyzywają lepszych graczy od skryptów kiedy nie umieją wygrać?

http://eune.op.gg/summoner/userName=EweIina%20Lisowska

Opublikowano

Dodatkowo udowodnił swoje tragiczne zachowanie atakami w stronę jednego z użytkowników forum

u0uRzAi.png

Opublikowano
Gracz ten próbował nas wyprowadzić z równowagi w celu osiągnięcia zwycięstwa poprzez obrażanie naszego przyjaciela Eryk0xa
Opublikowano

ze tak powiem " wlasnie tacy ludzie jak ty k***a daja swiadectwo temu jaki ten narod jest k***a zniszczony i zepsuty " Kappa

Opublikowano

Niepoważne zachowanie gracza Ewelina Lisowska. Ważne, że wygraliście? *GRATULUJĘ*

Opublikowano

Jak można Ciebie albo co gorsza Miszcza o skrypty posądzić?! Takie oszczerstwa w biały dzień.

I to jeszcze w wykonaniu takiej osobistości jak Norbert "Dis" Gierczak Ewelina Lisowska.

Opublikowano

To było od samego początku :D

Ktoś mógł grać champem na którego często używają skryptów, a mógł grać czysto, tylko że lepiej niż totalny debil używający BOL'a, bo co jak co, ale nawet na BOL'a idzie wygrać. Wracając do wątku, wygrywając z cheaterem zawsze zostaniesz obrzucony "gównem" :D

Zachowanie jakie reprezentują cheaterzy jest po prostu żałosne :D

Opublikowano

Nie wszyscy cheaterzy się tak zachowują, sam używam bola, jednak praktycznie nigdy nie wyzywam, dodatkowo all chat mam całkowicie wyłączony. Trafił się jakiś debil i nic z tym nie zrobisz, po samym nicku widać że jakieś problemy umysłowe ma.

Opublikowano

Nie bardzo ogarniam po co ten temat? chcesz się pochwalić ze z nim wygrałeś ? Tacy ludzie byli, są i będą. Takim tematem "co sądzicie" tego nie zmienisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...