Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sponsor][Technik][INNE]Projekt serwera Minecraft

Matis55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję osoby która mogła by zahostować serwer na jakimś dobrym hostingu(nie craftserve.)  i zapłacenie technikowi za pracę oraz kilka innych(czytaj dalej) oraz szukam technika który potrafił by naprawdę wiele np. stworzyć gitarę czy perkusję żeby gracz mógł na niej grać :).Teraz parę słów o projekcie , chciałbym stworzyć serwer w którym gracz by mógł wybrać sobie zawód np.muzyk albo polityk, chciałbym także żeby technik zrobił żeby gracz nie odradzał się w jednym miejscu lecz w losowym przez nas wybranym (będzie parę domów),do zrealizowania projektu potrzebował bym też budowniczych którzy mogli by zbudować kilka billboardów(będzie na nich jakaś reklama o serwerze,np.itemshop czy coś w tym stylu).Myślę że paru osobą się taki projekt spodoba i pomogą mi w jego realizacji.Z góry dziękuje! PS.Oczywiście sam też będę w pracę wkładał DUŻO pracy!

Wymagania Sponsor:

-15+

-opłacanie serwera

-możliwość zakupu domeny .pl oraz serwera TeamSpeak

-zzz

-ranga na serwerze (np.Muzyk,Polityk,Prezydent itd...)

Wymagania Technik:

-14+

-możliwość zrealizowania mojego projektu

-brak oszustw

Wymagania Budowniczy:

-13+

-umiejętność budowania

Kontakt:

Priv

GG:48474253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...