Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika od serwera metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

Witam, poszukuję osobę obeznaną w sprawach technicznych na serwerze metin2,

tworzę projekt serwera hard, serwer ten będzie na rekrutacje graczy, czyli..

na serwer będą mogli dojść ogarnięci gracze którzy chcą pograć na przyjemnym serwerze,

o co chodzi z tym serwerem?

serwer zostanie stworzony dla przyjemnego grania, gdzie zostanie całkowicie zmieniony system zdobywania

ulepszaczy, oraz zostaną same ulepszacze zmienione :P, serwer ma być dla miłego spędzenia czasu,

exp prawdo podobnie będzie zwiększony o x5 lub o x10 niż pl,

chcemy na serwerze zmienić drop ulepszaczy oraz potrzebne materiały na ulepszanie,

w przykładzie, długi miecz +0, taki miecz do +5 będzie można ulepszać tylko za pośrednictwem yangów,

od +6 do +9 będą potrzebne ulepszacze takie jak : "Glina" oraz "Dzwonek", ulepszacze nie będą dropiły z metinów czy z zwykłych mobów,

będziemy mogli dropnąć je z bossów w m1, spokojnie bossy te będzie można zabić nawet z ekwipunkiem +0 (ekwipunek na start +5).

Co oczekuje od osoby technicznej?

- pomoc czasową, tak żeby w 7-12 dni skończyć serwer.

- wiadomo, musi być obeznany w navi, kliencie, i takie tam...

- stały kontakt, oraz musi być też obeznany w auto-patcherach.

- wyrozumiałość oraz kulturę osobistą (wyrozumiałość dlatego ze ja 9 lat za granicą i mam problem z językiem polskim)

Co mogę zaoferować?

tutaj już do uzgodnienia z takową osobą :)

Kontakt z Właścicielem serwera

GG : 53451100
Ts3 : wiecznadolina.pl

Dodatkowe info...
Ja tylko dodałem ogłoszenie na prośbę kolegi, takowe ogłoszenie jest mojego autorstwa tak ze proszę nie hejtować kolegi :P
przydatne informacje na temat serwera uzyskałem od właściciela który poprosił o takowe ogłoszenie :P pozdrawiam.

Opublikowano

Serio ?? ^.^ 

**- pomoc czasową, tak żeby w 7-12 dni skończyć serwer. -,-

I tylko tyle oferujecie ?? , czyli z tego co zrozumialem to szukacie technika co zrobi wam wszystko , a wy tylko bedziecie sie cieszysz z serwera?? troche nie bardzo realne too i do tego jeszcze serwer ma byc zrobiony w 7 -12 dni !! :D heheh 

Sorki chlopaki ale nikt na to nie pojdzie .. + do tego oczekuejcie od Technika :

wiadomo, musi być obeznany w navi, kliencie, i takie tam...

Nie wypali ;-) 

Dla mnie to szukacie :

** Technika , Grafika , Questera <-- ogolnie wszystko in 1 .. ^.^ 

Opublikowano

Serio ?? ^.^ 

**- pomoc czasową, tak żeby w 7-12 dni skończyć serwer. -,-

I tylko tyle oferujecie ?? , czyli z tego co zrozumialem to szukacie technika co zrobi wam wszystko , a wy tylko bedziecie sie cieszysz z serwera?? troche nie bardzo realne too i do tego jeszcze serwer ma byc zrobiony w 7 -12 dni !! :D heheh 

Sorki chlopaki ale nikt na to nie pojdzie .. + do tego oczekuejcie od Technika :

wiadomo, musi być obeznany w navi, kliencie, i takie tam...

Nie wypali ;-) 

Dla mnie to szukacie :

** Technika , Grafika , Questera <-- ogolnie wszystko in 1 .. ^.

nie zgodzę się z tobą, 

właściciel serwera szuka osoby mniej więcej jako technika questera

a co do samego serwera i jego strony technicznej 7-12 dni tylko dla tego ze mało pracy jest

i nie będzie to trudne, bo właściciel by to ogarną nawet za pomoc poradników na youtube,

a tym bardziej ze to będzie serwer hard :) pozdrawiam.

Opublikowano

nie zgodzę się z tobą, 

właściciel serwera szuka osoby mniej więcej jako technika questera

a co do samego serwera i jego strony technicznej 7-12 dni tylko dla tego ze mało pracy jest

i nie będzie to trudne, bo właściciel by to ogarną nawet za pomoc poradników na youtube,

a tym bardziej ze to będzie serwer hard :) pozdrawiam.

Z tego co widze to raczej oferta typu szukam technika do serwera miesiączki bo w 7-12dni nie zrobi nikt porzadnego serwera

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Z tego co widze to raczej oferta typu szukam technika do serwera miesiączki bo w 7-12dni nie zrobi nikt porzadnego serwera

No wlasnie o tym mowie :P , ale oni nie rozumieja :D szczegolnie ten co zacytowal moj komentarz :D , Serwer nie Serwer .. w 7-12 dni nie powstanie , a nawet jesli powstanie to Serwer -bug na bugu , i nie mowicie ze nie ma , bo nawet te najlepsze serwery mialy bugi ;-) i nadal sie jakies znajda .. Szczerze , w max 12dni nie postawicie serwera takiego aby ktos gral na serwerze . . pokazcie mi jakis serwer co powstal nawet nie w miesiac i nadal jest . ;-) 

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem skoro dostanie banany to na co mu ranga czy jakiś procent ? Skoro mają jakieś pliki to na pewno będą je edytować/zmieniać itp...

Ładnie napisane i wgl polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem skoro dostanie banany to na co mu ranga czy jakiś procent ? Skoro mają jakieś pliki to na pewno będą je edytować/zmieniać itp...

Ładnie napisane i wgl polecam

nie będzie % bo nie ma ogólnie itemshopu :) pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...