Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zapłacicie za wstęp na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolałbym pójść na angielski serwer. a tak wgl to już jest nie jeden rpg więc nie

masz szans aby ktoś ci wbił za sms...

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Gracze nigdy nie będą płacić za wstęp na serwer pieniędzy, dopóki nie wejdą na ten serwer i go nie przetestują. Płacenie wstępnie pieniędzy za zgodę wejścia na serwer jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto, a nawet głupotą. Jest to bardzo zły pomysł, ponieważ większość graczy to odstraszy. 

Opublikowano

Żart ci wyszedł. Nikt nie kupi wejściówki ponieważ w ciemno nie biorą :). Może znajdziesz kogoś ale nie utrzymasz z tego servera.

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

­Żartujesz sobie, robiąc takie coś automatycznie nastawiasz się na hajs.

Nie.

Kwintesencja serwerów hc :D

/

Wszyscy gracze nie mogą zrzucać się na serwer pokazują to te większe serwery które po 1 dniu tracą 800 graczy.

Nikt nie wbije na taki serwer.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

­Idąc na serwer najpierw zapoznaje się z sytuacją na nim, z tym jak wygląda, etc.

Często jest tak, że po 5 minutach widzę coś co ewidentnie mnie zniechęca do grania, więc nie mam też zamiaru na wstępie płacić pieniędzy, jeśli nie wiem czy w ogóle grałabym na takim serwerze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Hahahahahahahahahahhahaahahahahahaha(...)

Odpowiedz mi na pytanie czy Ty bys zapłacił za wstęp na serwer. Spodziewam sie odpowiedzi nie. Jeśli ktoś by kupił to i tak nie zbyt sie z tego utrzymasz. Jak dobrze pamietam SMS za 3,69 daje Ci 1,50. Załóżmy, ze masz jakaś reklamę, serwera i tak nie utrzymasz, gracze chcieli by sie dowiedzieć jak jest na tym serwerze.

Kiedyś był taki projekt, serwer (xyz) przez niego upadł. Pomimo, ze tam płaciło sie za wejście na lanczerze No premium. Premki wchodziły za free.

Ogólnie rzecz ujmując, ja nie polecam Ci wprowadzać takiego rozwiązania, jeśli nie wypromujesz serwera do najwyższego stopnia.

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

tak jak pan wyżej. wyobraź sobie że jesteś nowym graczem, z przeciętnego polskiego domu i czy zapłaciłbyś za grę na serwerze o którym nie masz zielonego pojęcia?

Nie w polsce, nie w polsce, a jak już to musiałbyś przynajmniej dać 24h darmowego grania nowemu graczowi, by ten mógł zapoznać się ze wszystkim wspaniałościami serwera i zadecydować czy chce zapłacić za dalszą grę, czy może nie..

opłata nie mogła by przekraczać 10zł, najlepiej z 1,20zł, lub 3,10zł.

Oczywiście wszystko pod warunkiem że serwer byłby wybitny i porządny, ale naprawdę bardzo wątpię czy udałoby Ci się stworzyć taki serwer przy takim sorcie graczy i z takim nastawieniem.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...