Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, myszka a4tech vs rival do CS:GO

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1 znajomy napisał mi, że a4tech x748 lub a4tech bloody v7m jest lepsze od rivala, ( oczywiscie do gry counter strike ) i ze niby nie warto brac rivala.

Czy to prawda?

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Jakieś gówno a4tech lepsze od Rivala na topowym sensorze xDDD beka. Masz kolegę idiote

Jedynym plusem to to, ze niby daje ci mniejszy recoil, czekam na dalsze odpowiedzi

76561198230710648.png

Opublikowano

A potem enjoy twoj overwatch. To nie jest mniejszy recoil sprzętowo, tylko przez sterowniki do myszki.

Zauwazylem ze core 3 jest do kupienia, a slizgacze sie placi, to o wiele drozej

76561198230710648.png

Opublikowano

Ale te Core 3 to gówno dla silverkow/goldzikow, ale patrząc na twoje wcześniejsze posty to idealne dla ciebie. Po miesiącu trenowania po 15 min dziennie recoila zrobisz to lepiej niż jakieś a4techy

Opublikowano

Ale te Core 3 to gówno dla silverkow/goldzikow, ale patrząc na twoje wcześniejsze posty to idealne dla ciebie. Po miesiącu trenowania po 15 min dziennie recoila zrobisz to lepiej niż jakieś a4techy

Moje posty maja do tego, ze mam jakas myszke z logitecha z rok czasu ktora juz czasami nie wciska sie, nawet nie mozna ustawic sobie dpi

76561198230710648.png

Opublikowano

Z golda da się wyjść grając na myszce za 20zl, ale lepiej plakac o cheaterow i ruskich ;)

@topic

Chcesz mieć jakieś gowno za które dostaniesz OV bierz a4techa, chcesz mieć precyzyjna myche bierz rivala

Opublikowano

Z golda da się wyjść grając na myszce za 20zl, ale lepiej plakac o cheaterow i ruskich ;)

na myszce za 20zł, to można nawet spokojnie lema wbić. Zastanwia mnie tylko skąd się wziął taki hype na sprzęt do csa. Kiedyś wystarczyła płynna gra, dobre połączenie i w miarę dobre warunki do gry (brak hałasu w pokoju). Teraz ludzie w goldach mają monitory 144Hz, myszki i słuchawki bardzo wysokiej jakości, a ciągle jakiś problem. Co mogę powiedzieć? więcej sprzętu jak talentu...

Po miesiącu trenowania po 15 min dziennie recoila zrobisz to lepiej niż jakieś a4techy

hmm...nie wydaje mi się, aby robił to lepiej niż macro w a4techu. Dlaczego? ano dlatego, że u człowieka bardzo często występują stresowe sytuacje typu jakieś clutche 1v1, 1v2 lub zaskoczenie w postaci nagłego wyskoczenia przeciwnika, albo po prostu gorszy dzień. W takim wypadku nigdy ten recoil nie będzie idealny. Jeżeli Twój recoil za każdym razem jest perfekcyjny, to gratuluję możesz zastąpić Get_Righta w Nipach, albo szukać jakiegoś profesjonalnego teamu. Macro w myszce za każdym razem będzie dokładnie tak samo wykonywać wzorek i dokładnie z takim samym ruchem. Jest to oczywiście bardzo zauważalne na demku i sam osobiście nie polecam pisać takich skryptów z tego względu, że są one zabronione (tak jak skrypty na bunnyhopa). W Moim przypadku bolałoby bardzo gdyby zbanowali Moje konto warte kilkadziesiąt € :D

Same myszki a4tech bloody oferują oprogramowanie core, które jest w wersji demo i za pełną wersję trzeba zapłacić. Są niby do tego obejścia, ale nie polecam. Zbyt dużo przy tym zabawy. Krótko mówiąc seria bloody to chwyt reklamowy. Ja posiadam a4tech bloody a7 i póki co sprawuje się ona dość dobrze, ale gdybym miał brać to zdecydowałbym się na rivala.

Opublikowano

na myszce za 20zł można dojść do globala, te myszki to może coś dają ale między graczami na topowych turniejach, bo nawet na globalach można otwierać z myszką za 20zł.

Opublikowano

@hjrhobre widze że sb nabijasz posty, pewnie jesteś typkiem który kupuje myszkę z małymi finansami to kupuje pierwszą lepszą myszkę zDoubleKlick. Miałem A4 ;).

Mam Rival i jest różnica między tą do 20 zeta a nią i A4. Rival ma: gadżety, mega sensor, miliardy ustawień, wybór kolorów i niesamowite ślizgacze. Jedyny problem jest trochę duża w prównaniu do tych standardowych, aż 13,3cm

Opublikowano

@hjrhobre widze że sb nabijasz posty, pewnie jesteś typkiem który kupuje myszkę z małymi finansami to kupuje pierwszą lepszą myszkę zDoubleKlick. Miałem A4 ;).

Mam Rival i jest różnica między tą do 20 zeta a nią i A4. Rival ma: gadżety, mega sensor, miliardy ustawień, wybór kolorów i niesamowite ślizgacze. Jedyny problem jest trochę duża w prównaniu do tych standardowych, aż 13,3cm

Ale chyba ci się coś pojebalo bo sam mam Rivala i odradzam jakieś A4techy lol
Opublikowano

Chyba jako jedyny posiadałem te dwie Myszki. V7m oraz mam rivala. V7m wykorzystalem przez przypadek core 3 te 1000 kliknięć bo mi się przyłączylo na triple shot. Odblokowanie core 3 (teraz nawet 4) kosztuje 20 lub 30 euro. Co prawda a4 niby nie gubil się (wersja z lepszymi slizgaczami), to miałem wrażenie, że trzymam w ręce kupę plastiku. Od miesiąca mam rivala i powiem to jest myszka. Perfekcyjnie dokładna, headshoty zaczęły nagle wpadać dużo częściej. Ma 2 przyciski pod kciukiem (pod jednym mam mikro pod drugim wstecz), jest makro (w a4 trzeba było płacić za unlock po wykorzystaniu 1000 kliknięć). W oprogramowaniu od steelseries nie chce mi się tylko zmienić kolor światełek(pomijam opcje do cs go która zmienia kolor przy rolce i głównym logo w zależności ile masz hp i kasy)

Opublikowano

Ja osobiście mam A4tech Bloody TL9, aczkolwiek mysz wybrana tylko dlatego, że bardzo dobrze mi w dłoni leżała (nie korzystam z żadnego core'a 3, czy czegoś podobnego).

Aczkolwiek jeżeli chcesz mieć pewność co do sprzętu, który kupujesz to polecam produkty SteelSeries.

Opublikowano

polecam ci rival mam ją już z 4 miesiące i gra mi się bardzo dobrze grałem pare razy u znajomych na innych myszkach między innymi na a4tech bloody v7 jak dla mnie bez porównania 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...