Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Ze-D Black nie używa W w harrasie i combo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skończę rundę i dam ci SS z ustawieniami tego ;p

tobie chodzi o Ze-D Is Back czy Ze-D Black xD?

Ze-D Is Back (chyba o ten skrypt ci chodzi ;p)

46538569407393616961.jpg

04577323578869343970.jpg

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

@MC30000 o ten skrypt tak dokładnie o Harras nie działa mi W samo. W Combo czasem działa

zobcz czy masz te ustawienia na ON ;p co zaznaczyłem na ss

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mi też nie działa, pewnie musi autor coś naprawić bo po tym patchu coś się zmieniło w kodowaniu.

Opublikowano

@banlista sądzisz że nie mam włączonego :)? Wiem co i jak mam. I nie działa ten skrypt jak powinien..

To idź i napisz na forum, typek który zrobił ten skrypt już się chyba nie udziela, więc nie ma szans żeby to naprawił. Mniejsza o to, po co wam w ogóle skrypty do Zeda, skoro ta postać nawet nie jest viable po nerfach, a poza tym nigdy nie była i nie będzie dobra na skryptach  :confused:  

Opublikowano

@banlista
Poleć coś KONKRET na 1v1, zed był nie do rozpykania, ten draw że "jest na combo" flashowales w goscia i spacja, znikal w pol sekundy, każde 1v1 wygrane było

Opublikowano

@banlista

Poleć coś KONKRET na 1v1, zed był nie do rozpykania, ten draw że "jest na combo" flashowales w goscia i spacja, znikal w pol sekundy, każde 1v1 wygrane było

Osobiście nie lubię tego stylu gry na rankedach, rzadko się to przekłada na wynik gry. Na wyższych dywizjach, gdzie ludzie już myślą i nie dają się tak łatwo zabijać, taki Zed jak nie stompuje swojego oponenta jest useless.W TF ta postać nie robi zbyt dużo. Ja wolałbym sobie pykać opekami, teraz to np. taki Darius czy Fiora robią bez problemu 1v2 na ganku. Na mida jeśli chcesz wygrać łatwo gierke to wiadomo pickujesz postać dobrą w TF, albo taką którą łatwo się gankuje inne linie, np. Annie lub Twisted Fate(oczywiście Xerath, Viktor nadal są bardzo dobrzy).

Mniejsza z tym, chciałeś żebym Ci coś polecił konkretnego na 1v1, mój wybór to oczywiście Darius i troche gorsza mimo wszystko Fiora, na midzie to Viktor(ora wszystko dzięki swojemu ulti i wygrywającym team fighty W) i Yasuo(dobrze zagrany, ora wszystkie skillshotowe postacie poza Xerathem). Możesz mnie nazwać meta sheepem ale zwisa mi to, koniec sezonu się zbliża, a dywizja sama się nie wbije. O wiele łatwiej jest wbijać dywizje OP postaciami niż męczyć się jakimiś syfem któremu troche brakuje do bycia godnym polecenia pickiem na soloq..

Opublikowano

A co sadzisz o Jaycie?

Dla mnie jest gównem, ale jeśli Ci się podoba to sobie nim graj. Wszystkim da się wyjść z danej dywizji tylko po prostu niektórymi postaciami jest o wiele łatwiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...