Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaczynać grać? Jaka postać jest najlepsza? A jaki serwer?

skorpion897

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE ZGODZE SIE ZE GLOBAL TO PAY2WIN

gram na globalu chodze na marduki i zarabiam normalnie.... nie mam zamiaru wydawać zł

jak moge w 2h zarobic z 100g

a za 100g moge bardzo duzo kupic.

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

Jest p2w, bo od 2009r ulepszacze są dostępne tylko w item shopie ( taki niewidzialny abonament )

Tylko w item shopie ? A to dobre ...

Wytłumacz mi zatem jakim cudem jestem w posiadaniu około 40 jednostek ulepszaczy, głównie mistrzów skoro nie wydałem ani jednej złotówki? Takie czary mary jak rozumiem?

Do autora tematu - chociaż nie tylko.

Wejdź na grę, trochę pobiegaj zerknij tu i tam i sam zadecyduj. Jeśli uznasz, że właśnie TY czerpiesz przyjemność z gry to graj dalej. Aktualnie ta gra jest tak zbudowana, że nawet na pierwszym lvl masz szansę dorobić się 80 g. Oczywiście to teoria bo zamiast iść od razu na bitwę światów, lepiej ażebyś zaczął po prostu expic. Osobiście nie polecam zadawać jakichkolwiek pytań na tym forum. Im dłużej czytam wypowiedzi niektórych graczy, tym bardziej odnoszę wrażenie, że zdecydowana większość składa się tu z nieudaczników tej gry. A co za tym idzie niestety część osób właśnie z tej grupy zajmuje się pisaniem poradników i akurat pech chciał, że  niektóre są na zasadzie (graj wojownikiem bo jest fajny i używa miecza). Nóż w dłoni się otwiera i tyle. Nigdzie indziej nie znalazłem takiej ilości wciskanej takiej ciemnoty... To jest właśnie problem tego forum, pierwsi do odpowiedzi zwykle znajdą się Ci, którzy albo byli zbyt leniwi do tej gry, albo po prostu za głupi. A jeśli kogoś to boli, to jest mi bardzo przykro, ale taka jest prawda.

Opublikowano

Ja także zaczynam na nowo grę. jak chcesz mozemy zacząć razem - napisz na pw.

Kiedyś grałem i jak sie umiało i chciało to nie trzeba było w ogole kasy na to ładować

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Ja także zaczynam na nowo grę. jak chcesz mozemy zacząć razem - napisz na pw.

Kiedyś grałem i jak sie umiało i chciało to nie trzeba było w ogole kasy na to ładować

W 4Story mozna teraz grac bez Cashowania ^^

Jest naprawde bardzo latwo zdobyc goldy nie to co kiedys .

Trzeba troche czasu poswiecic ale napewno jest warto . 

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Odkąd tylko pamiętam można było grać bez wydawania złotówek. Od niemal roku i wejścia patcha z "bitwą światów" jest jeszcze łatwiej niż kiedykolwiek.

Niektórzy gracze chyba naprawdę są święcie przekonani, że na oficjalnych serwerach wszyscy biegają w setach + 24 i więcej. Ja osobiście gram już prawie 3-ci rok w secie +19/20 (38) i nie mam powodów do narzekań. Z własnej woli poprzestałem inwestycje w set i jakoś nie odczuwam przesadnie dużych obrażeń.

Opublikowano

Odkąd tylko pamiętam można było grać bez wydawania złotówek. Od niemal roku i wejścia patcha z "bitwą światów" jest jeszcze łatwiej niż kiedykolwiek.

Niektórzy gracze chyba naprawdę są święcie przekonani, że na oficjalnych serwerach wszyscy biegają w setach + 24 i więcej. Ja osobiście gram już prawie 3-ci rok w secie +19/20 (38) i nie mam powodów do narzekań. Z własnej woli poprzestałem inwestycje w set i jakoś nie odczuwam przesadnie dużych obrażeń.

No tak teraz praktycznie na wszystkim mozna zarobic i nie potrzeba setu 24-28 zeby dobrze sie bawic :D

Mentor , BG , Bitwa Swiatow tak jak napisalem na gorze trzeba tylko poswiecic troche czasu a goldy z czasem wpadna ;)

Niestety wszyscy sa przekonani ze napewno na PL'u jest ciezko i nie oplaca sie grac nastepnie wybieraja prywatne serwery . 

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...