Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić bazę nad wodą w powietrzu

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz stanąć nad brzegiem, postawić fundament (w połowie na ziemi, w połowie na wodzie.

Następnie stajesz na krańcu tego fundamentu, i stawiasz kilka fundamentów w głąb wody.

Takiej bazy nie da się zniszczyć, ani wejść na nią z zewnątrz.

Opublikowano

Musisz stanąć nad brzegiem, postawić fundament (w połowie na ziemi, w połowie na wodzie.

Następnie stajesz na krańcu tego fundamentu, i stawiasz kilka fundamentów w głąb wody.

Takiej bazy nie da się zniszczyć, ani wejść na nią z zewnątrz.

Nie trzeba  jeszcze w powietrzu stawiać czy cos??? i serio moge z drewna postawic i nikt nei rozwali mi jej????

Opublikowano

nie rozwali, poniewaz bedac w wodzie, nie mozna wyjmować broni ;p

czyli tą baze mam zrobic pod wodą czy jak bo nie rozumiem ,słabo tłumaczysz a jestem dosc swieżym graczem.

Opublikowano

czyli tą baze mam zrobic pod wodą czy jak bo nie rozumiem ,słabo tłumaczysz a jestem dosc swieżym graczem.

Jak zrobisz te fundamenty lub "roofy" wgłąb morza to później stawiasz wieże ze schodów. Gdyby będzie wystarczająco wysoko to robisz bazę z "roofów". Im dalej i wyżej tym lepiej.

yP8u02L.png
Opublikowano

Budujesz fundamenty od brzegu do momentu kiedy nie będziesz mógł ich stawiać (tzn koniec mapy). Potem budujesz schody w górę, najlepiej do samego końca i tam dopiero zaczynasz rozbudowę.  Polecam ci zrobić ją z metalu, ponieważ nigdy nie wiadomo co się stanie. Teraz dodali to RPG, które jest jak dla mnie za OP bo jeden celny strzał i pół bazy nie ma ;D

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...