Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick z meczu

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Mam pytanie jeżeli mnie wywalą podczas meczu gdy jest około 12:7  dla nas to mam jako wygrana czy przegrana ( mecz wygrany ) 

Jak jest wynik 14:7 i mnie wywalili podczas meczu i mam bana bo za duzo razy mnie wywalili to mam przegrana czy wygrana ? ( mecz wygrany )

Opublikowano

Jak cię dużo razy wywalą to masz bana. Nawet jak dostaniesz kicka to masz wygraną jak mecz skończył się właśnie tak. Jak przegrają to przegraną. Po kicku nie tracisz pkt elo. Są progi pkt elo do spadku i awansu. Za win masz ileś tych pkt oraz za wkład w grę. Jak cię wywalą np w drugiej rundzie i jest win to masz pkt za win tylko. I byś takich meczy potrzebował dużo więcej do awansu.

Edit// Nie ważne czy dostaniesz za wyrzucenie bana czy nie wygrane i przegrane się liczą.

Opublikowano

źle ostatnie zrozumiałeś wywalili mnie i wygrali mecz przy okazji dostałem bana mam wygrana czy nie ?

Opublikowano

źle ostatnie zrozumiałeś wywalili mnie i wygrali mecz przy okazji dostałem bana mam wygrana czy nie ?

Kiedyś ktoś tu pisał że jeśli oni wygrali mecz bez Ciebie to wygrana, jeśli przegrali to przegrana 

Ale nie dam sobie ręki uciąć że to prawda 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...