Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS dodany "spoza Steam"

MrKrychu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam cs'a na koncie steam i że nie chciało mi się pobierać gry to poszedłem do kolegi, 5minutek i cs skopiowany. Dodałem go jako "grę spoza steam" i przy włączaniu wyskakuje mi komunikat Valve Anti-Cheat. Jest jakaś możliwość obejścia tego typu komunikatu?

fdb9eddde86e0625104624b9e0a877e9,62,37.j

MY BF3 STATS:

aa-p1234.png

Opublikowano

Jak skopiowałeś od kolegi na komputer to wgraj cs do folderu gdzie jest steam i inne gry zainstalowane ze steama. Potem wejdz w steam i włącz cs'a właśnie przez steam (gry > cs go > uruchom. Jak nie to musisz pobierać.

Opublikowano

Próbowałem odpalać i przez launcher z folderu, przez biblioteke steam i to samo... Gdy chce uruchomić w bibliotece Counter Strike: Global Offensive to gra zaczyna się pobierać.... Na pewno nie ma żadnego sposobu żeby to jakoś obejść? Z moim internetem będzie to trwało wiecznie -.-

Edit: 

W bibliotece mam 2 pozycje.

1. Counter Strike: Global Offensive - tutaj mi się pobiera

2. csgo - tutaj wyskakuje ten komunikat

MY BF3 STATS:

aa-p1234.png

Opublikowano

Ja ostatnio jak inną grę sobie kopiowałem to też mi jej steam nie wykrywał i musiałem ściagnąć, raczej będziesz musiał to ściągać sam. Dodawanie gier "dodaj spoza steam" na pewno nie zadziała, nawet jak byś dodał to byś mógł grać tylko na botach. Tak to sobie możesz jedynie dodać jakiegoś grę która nie jest na platformę steam i będzie tylko po prostu Ci pokazywało i znajomym że w nią grasz.

Opublikowano

Po kolejnej próbie odpalenia pobierania, steam rozpoczął wyszukiwanie plików gry na dysku.. Nie wiem czy można to jakoś uruchomić.. Problem sam się rozwiązał, nic nie musiałem ściągać, gra śmiga ;)

MY BF3 STATS:

aa-p1234.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...