Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż skina

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dropło mi AWP | Słońce w znaku Lwa - Fabrycznie nowa. Nie będę ukrywał jest ona trochę warta i nwm co robić. Zatrzymać ją czy sprzedać bądź wymienić na jakieś kluczyki/naklejki. Z tego co mi wiadomo to wychodzi już niebawem nowa skrzynia i ceny skinów pójdą diametralnie w dół.

Opublikowano

Sprzedaż, nie sprzedasz ;_ ;

Zależy od CIebie co chcesz z tym zrobić. Jest szansa że nie będzie dropiło do następnej operacji, jest szansa że będzie dropiło cały czas. Twój wybór, imo bym zostawił jak masz inne skiny, a jak nie to na AK wymienić. 

he?

Opublikowano

Czyli jest duże prawdopodobieństwo, że cena pójdzie w górę ? i osiągnie jakąś przyzwoitą cenę ?

Oczywiście tak może się stać, lecz może być całkowicie odwrotnie. Na Twoim miejscu trzymałbym tego skina, wydaje mi się, że jego cena podskoczy, lecz w stu procentach pewny nikt nie jest.

Opublikowano

jeśli chcesz to sprzedaj skina i kup jak wyjdą nowe skrzynie i otworz może coś cenniejszego się trafi ale to tylko moja opinia :D

Opublikowano

Jak bym zostawił i ewentualnie kiedyś sprzedał bo uważam , że ceny niektóry itemów pójdą w górę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...