Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja bloondhunt

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto już. Falcjony są już tanie, chyba, że miałbyś dużego warta i dropnąłbyś drogiego skina. 

Operacja jest do końca września (chyba), więc raczej nie dasz rady wszystkich misji zrobić. 

Opublikowano

Nie warto już. Falcjony są już tanie, chyba, że miałbyś dużego warta i dropnąłbyś drogiego skina. 

Operacja jest do końca września (chyba), więc raczej nie dasz rady wszystkich misji zrobić. 

Poniosło Cie kolego, ja w tydzień wbiłem złotą odznake. Mi się wydaje że dla samej odznaki warto, ale to kwestia gustu. Z dropem trzeba mieć farta ja mam od promocji i dropłem skiny o łącznej wartości 60 centów 3 falcjony i mase innych skrzynek nie jestem w stanie podsumować ile ich miałem w zeszłym tyg ale na pewno ponad 5 a jeżeli nie pomyliłem się w kalkulacji to 7. Do 30 września jest operacja także tylko 3 dropy zostały.

Opublikowano

Nie warto kupić. Zostały 4 dropy, więc marna szana, że wyjdziesz na 0. Ja mam ją od początku i tylko jeden fioletowy skin na 30 dropów. U innych to samo czyli g****o. Pewnie jest tylko 0,000000001% na dragon lora. Chyba, że zależy Ci na odznace bloodhound. Operacje się kupuje dla $$$ ze skrzynek. Drop to bonus.

Opublikowano

­Jeśli chcesz mieć odznakę to kupuj. W tym czasie nie zwróci Ci się. Co do misji to srebrny żeton byś zdążył zrobić, co do złotego to nie wiem.

tenor.gif

Opublikowano

­Jeśli chcesz mieć odznakę to kupuj. W tym czasie nie zwróci Ci się. Co do misji to srebrny żeton byś zdążył zrobić, co do złotego to nie wiem.

Złoty zrobiłem bez wysiłku w tydzień. W 3 tygodnie da się to zrobić na luzie. Co do operacji to moja pierwsza i nie byłem nastawiony na zysk bardziej mi zależało na żetonie. Kolejną za to kupuje pierwszego dnia od wyjścia i no-life mode po skrzynkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...