Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnoścnie BoL'a od newbie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jak w temacie. Nigdy nie korzystałem z bola ani niczego takiego ale chciałbym zacząć. 

Czy zwykły BoL z official strony w ogole nadaje sie do czegos? po sciagnieciu bola wyskakuje mi jakies 'HWID restet' w ogole nie wiem o co chodzi. Z kolei cracked bola nie moge pobrac na nulled bo jeszcze nie mam access na forum. Czy moze mi ktos jak idiocie wytlumaczyc jak uruchomić bola i sie zalogowac ew. to obejść. Fajnie jeszcze by było jakby ktoś pobrał cracked bola najnowszego z nulled i mi zuploadował. 

Dzięki.

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

wyskakuje ci HWID reset ponieważ bol będzie działał dopiero po 08.09
nic specjalnego nie trzeba robić żeby go ogarnąć. wejdz na forum bola i poczytaj poradniki o ile umiesz angielski. na youtube pełno poradników tego typu. nie ma sensu opisywać ci tutaj wszystkiego krok po kroku

Opublikowano

wyskakuje ci HWID reset ponieważ bol będzie działał dopiero po 08.09

nic specjalnego nie trzeba robić żeby go ogarnąć. wejdz na forum bola i poczytaj poradniki o ile umiesz angielski. na youtube pełno poradników tego typu. nie ma sensu opisywać ci tutaj wszystkiego krok po kroku

Masz komunikat z HWID ponieważ po założeniu konta zmienia ci się HWID a nie. To że BoL dla Free users nie działa to nie ma nic wspólnego z HWID.

Wejdź na mój profil @igor30m i przeczytaj tut w moim profilu. :D

­

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...