Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] 5.17 która Kalista?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 do wyboru raczej, chyba że jest jakaś o której nie wiem: SharpShooter, ISeries, IKalista, ew Hellsing, aktualnie sharpshooter nie pokazuje E draw do killa, słabo

Opublikowano

Niby ta, ale jest problem xD, cos mi sie wydaje ze dokladnie nie wylicza, sam czasem musze wcisnac bo widze jak byk ze mam killa, a skryptowi sie nie chce, to samo z R, sprawdzalem, kazałem sie wbić, a HP leci, i tyle xD

Opublikowano

bugować duszki na dragonie, możesz to rozwinąć, od siebie polecam shootera do kalisty

Puszczasz duszka w jakąkolwiek stronę a on leci i krąży cały czas przy dragonie

Opublikowano

Niby ta, ale jest problem xD, cos mi sie wydaje ze dokladnie nie wylicza, sam czasem musze wcisnac bo widze jak byk ze mam killa, a skryptowi sie nie chce, to samo z R, sprawdzalem, kazałem sie wbić, a HP leci, i tyle xD

Bo skrypt musi mieć pewność czyli nabija jeszcze dodatkowe włócznie na wypadek gdyby ktoś dał jakiegoś shielda, tak jak mówisz jak widzisz że masz killa a nie ma kogoś kto by dał shielda poprostu wciśnij e ;) A najlepiej to wyłącz auto E i wciskaj sam bo czasami jak idealnie zabijasz na to E barona czy dragona jest troche obvious.

Opublikowano

Jeszcze sie nie spotkałem że sie srali o to że mam idealnie Buffy i objectivy na mapie xD

Na wyższym elo możesz się z tym spotkać.

Opublikowano

Jebłem  xD Ten skypt nie był aktualizowany od miesięcy. Nie jest nawet grywalny.

Aktualnie najlepszym skryptem na kalista jest OKTW_AIO od Sebbiego.

Jest Kalista - Resurrection od Hellsinga, która jest aktualizowana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...