Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Pre-order za 5 euro

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż ostatnio w Niemieckim Media Markt zauważyłem że jest w sprzedaży coś w stylu pre ordera Fify 16  Kosztuje on 5 Euro i z tego co widziałem jest tam kod który daje nam paczki.I tu mam pytanie czy to jest na takiej zasadzie że jak kupię to to jak w dniu premiery przyjdę do nich z paragonem że kupiłem to oni od ceny Fify 16 odliczą mi te 5Euro?

Opublikowano

W Polsce ten dodatek kosztuje 30 zł i jeżeli go kupisz to odliczą te 30 zł od ceny FIFY, ale to tylko taki margeting na zasadzie:

Kupuję tą "grę" za 30 zł.

Kupuję FIFĘ 16 za, np. 180 zł, ale odejmują mi 30 zł czyli płacę 150 zł.

150 zł + 30 zł = 180zł

Wychodzi na to, że nic to nie zmienia w cenie FIFY.
5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Ale w tym pudełku za 30 zł masz kod na ileś tam darmowych paczek i inne bonusy za darmo 

Tak bojaże na 2 paczki tygodniowo i Messi na 5 meczów.

Raczej beznadzieja.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Za darmo? Raczej drożej to wyjdzie. Też widziałem taką "grę" w sklepie i na opakowaniu z tyłu było bodajże napisane, że te 30 zł odejmą od wersji Deluxe gry, więc wyjdzie ci drożej niż gdybyś kupił "normalną" grę po premierze.

Opublikowano

A ten pre order kod to do 11.09.2015 Trzeba było użyć? bo ja dziś właśnie kupiłem i coś nie działa a po niemiecku jest napisane a ja za bardzo jeszcze nie kumam tego języka.Lub gdzie ten kod mam wpisać bo w pudełku ten kod wygląda tak przykład: XX-XXXXXX-XX Ale jak wpisuje w origin dodaj kod produktu i wpisuje to to wyskakuje że niepoprawny

Opublikowano

To nie jest gra i tego kodu nie wpisuje się na Originie. Prawdopodobnie będziesz mógł go użyć po premierze na stronie EA Sports.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...